Championship

Lehet, hogy megbánjuk, de bízunk Bielsa csapatában

  • varin
megosztom

Igazi rangadóra kerül sor az Elland Roadon, ahová a Nottingham Forest érkezik. Over garantálva?

Fotó: 90min

Ellentétesen kezdte a Championship 2019/20-as idényét a Leeds United és a Nottingham Forest. Amíg Bielsa fiai Nagy Ádám új csapatát, a Bristol Cityt verték idegenben, addig a Forest a West Bromwichtól kapott ki otthon. A mérkőzés esélyesei egyértelműen a hazai csapat, de a gólokra fogadni tűnik igazán jó bulinak.

Nehéz 90 perc alapján messzemenő következtetéseket levonni a Unitedről, de az biztos, hogy egy ilyen szezon után kiemelten fontos volt, hogy jól rajtoljon a csapat, amely sikerült is. A Bristol City egyáltalán nem könnyű ellenfél, idegenben hármat lőni nekik szép teljesítmény. A Leeds persze játszotta a saját játékát, ami egy igen offenzív futball, melyet a 18 kapura lövési kísérlet is példáz.

{"headTitle":"Leeds United-Nottingham Forest","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-10 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leeds United","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nottingham Forest","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A Nottingham csapatában egy idegenben rendkívül gyengén teljesítő gárda látogat most a Championship egyik legkeményebb barlangjába, hiszen a Forest az előző szezonban elsősorban amiatt nem játszhatott a feljutásért, mert otthonuktól távol képtelenek voltak pontokat gyűjteni.

23 meccs alatt 4-szer tudtak csak nyerni, ami még a középmezőnybe sem elég.

A nyáron nem volt igazán nagy jövés-menés, nagy nevek Ben Osbornt leszámítva nem távoztak, de az érkező fronton sem találunk szinte senkit sem. Ez a csapat így nagyjából egy 10-12. helyre van predesztinálva, amin az sem segít sokat, hogy Sabri Lamouchi nem a legrutinosabb róka a bajnokságban.

A mérkőzés egyértelműen a hazaiaknak áll, amin az sem segít, hogy a védelem alapembere, Tendayi Darikwa és Ryan Yates sérültek, Joao Carvalho, Yohan Benaluane és Michael Hefele pedig nem biztos, hogy elég fittek ahhoz, hogy pályára is lépjenek a pirosaknál.

Rengeteg a kérdőjel a Forestnél, az edzőtől elkezdve a sérülteken át a középszerű keretig és a hazai zakóig az első körben. A Leedsnél kiemelten fontos lenne, hogy a PL-feljutás lehetőségét otthon elbukó élményeket kiheverjék a fanatikusok és egy meggyőző sikerrel ismét maguk mellett tudhassák az ezerfejűt Bamfordék.

{"headTitle":"Leeds United-Nottingham Forest","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-10 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leeds United 1.5 gól felett","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3065861] 2019-08-10 13:30:00 Leeds United - Nottingham Forestx;

megosztom