Európa Liga

Magyar után belarusz ellenfelén is átgázolhat a Torino

megosztom

Az észak-olasz gárda ezúttal a Szoligorszk csapatával került össze. Nem csodáljuk, ha még nem hallottál róluk.

fotó: Twitter

Csütörtökön este 9-kor rendezik a Torino-Szoligorszk Európa Liga selejtezőt. A mérkőzés toronymagas esélyese a hazai csapat, amelyre mindössze 1.12-es odds körül fizetnek a bukik, míg a vendégek meglepetésgyőzelme több, mint hússzoros pénzt érne.

{"headTitle":"Torino-Szoligorszk","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Torino","odds":"1.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"8.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Szoligorszk","odds":"22.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A Serie A-ban hetedik helyen végzett csapat az előző körben a Lokival került össze, ám sok köszönet nem volt abban a párosításban. A Debrecen hazai pályán egész jó meccset játszott neves ellenfelével, de így is 4-1-re kikapott. Az olaszok így kettős sikerrel, 7-1-es összesítéssel jutottak az Európa-liga harmadik selejtezőkörébe, esélyt sem hagyva Herczeg András fiainak.

A nyári szünetben amúgy is brillírozott a Toro, amely a bajnokság vége óta 6/6 győzelmet számlál és zsákszámra termeli a gólokat. A formával már rég óta nincs probléma, hiszen az utóbbi 23 találkozójukból csak kettőt buktak el, ráadásul hazai pályán még acélosabbak.

A Torino az utóbbi 11/12 meccsén legalább kétszer betalált a Stadio Olimpicóban.

Walter Mazzarri mester az alábbiakat mondta következő feladattal kapcsolatban. "Ellenfelünk már sikeresen túljutott egy selejtező körön, mint ahogyan mi is. Ezúttal már jobban készen állunk, mint a Debrecen ellen és ha azt játsszuk, amit tudunk, akkor nagyon jó esélyünk van a továbbjutásra. Ismét otthon kezdünk és a közönség segítsége nagyon fontos lesz. (...) Jó lenne megúszni kapott gól nélkül, ezért egyensúlyban kell lennünk, hiszen tavaly is láthattuk, hogy a túl agresszív támadás hibákhoz vezethet." - nyilatkozta az 57 éves olasz tréner.

Torino#ita-torino#5

A Szoligorszk történelme során csupán másodszorra jut el ilyen magasságokba az európai kupaporondon – 2018 ezen is ezen a ponton búcsúztak az Esbjerggel szemben. Hazájukban ugyan egész jól megy nekik a játék, de a különbséget persze zongorázni lehet a fehérorosz és az olasz élvonal között.

Ez klasszikusan az a párosítás, amit fölösleges túlelemezni, annyira egyértelmű a képlet. Újabb magabiztos torinói sikerre számítunk és ahogyan a Loki ellen, úgy már csütörtökön is meglehet félidőre a magabiztos előny.

{"headTitle":"Torino-Szoligorszk","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Félidő/Végeredény - Torino/Torino","odds":"1.52","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/534478689","bookmaker":"23"}]}
[3124541] 2019-08-08 21:00:00 Torino - Shakhtyor Soligorskx;

megosztom