Európa Liga

A debütáló olaszra fogadunk a Wolves kötelezőjén

  • varin
megosztom

Hosszú az út Jerevánba, de a Wolves így is eldöntheti már kint az EL-párharcot.

Újabb igen sima győzelem előtt áll a Wolverhampton, amely az előző körben a Crusaderst 6-1-es összesítéssel búcsúztatta. Nuno Espirito Santo fiai ezúttal Örményországba utaznak, hogy a Pyunik Yerevan ellen már az első meccsen bebiztosítsák a továbbjutást.

{"headTitle":"Pyunik Yerevan-Wolverhampton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-08 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Pyunik","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Wolverhampton","odds":"1.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Noha a portugál mester lefutotta a kötelező köröket, hogy mennyire fontos az Európa Liga és a megfelelő felkészülés, ne felejtsük el, hogy hétvégén kezdődik a Premier League, vagyis a Wolverhamptonnak a jereváni meccs lefújását követően 69 órával már ismételten pályára kell lépnie. És akkor ebbe még nem kalkuláltuk bele azt a 7 órás utat, amely a Jereván-London távolságot jelenti repülőgéppel. Ez egyébként rendesen bele is van kalkulálva a hétvégi oddsokba, hiszen a Leicester City hazai győzelme alig 2 felett fogadható. Persze profi klubról lévén szó, külön orvosi stábbal és edzésmódszerekkel, valamint különleges étkekkel készülve utaztak el a meccsre az angolok.

"Nagyon messzire utazunk, de a legfontosabb, hogy megfelelően felkészüljünk. Szeretnénk a hosszú repülőutat is hasznosan tölteni, hogy minél hamarabb regenerálódjanak a srácok. Óriási dolog, hogy az Európa Ligában szereplünk, nagyon büszke is vagyok emiatt a srácokra" - nyilatkozta röviden Santo.

Fotó: Archív

Ami a keretet illeti, biztosan nem tudhatjuk, kik is utaztak el a csapattal Örményországba, csupán néhány információ áll rendelkezésünkre, bár Santo célzott arra, hogy igen sovány kerettel keltek útra. Az biztos, hogy Raúl Jimenez, Matt Doherty és Morgan Gibbs-White sérüléssel küzdenek, így játékuk erősen kérdéses.

Ami viszont fix, hogy elutazott a csapattal két új igazolás is, Jesus Vallejo és Patrick Cutrone, akikkel komolyan számol Santo, így valószínűleg a kezdőben kapnak helyet.

A Pyunik Yervan csapatát nem kell lebecsülni, tavaly és idén is eljutottak a harmadik körig, ráadásul idén a cseh Jablonec ellen talán történetük legnagyobb sikerét érték el, hiszen soha korábban ilyen erős gárdát nem ütöttek ki.

Mindezek ellenére a papírforma azt diktálja, az angolok már kint eldöntik a találkozót, nem is véletlen a -2-es hendikep. Viszont a     által kínált 2.10-es odds az olasz góljára különösen ízletes falatnak tűnik, hiszen máshol bőségesen 2 alatt van a szorzó, ha pedig Jiménez tényleg nem tudja vállalni a játékot, Cutrone ott lesz a kezdőben. Ha pedig nem, maximum visszakapjuk a tétet.

{"headTitle":"Pyunik Yerevan-Wolverhampton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-08 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Patrick Cutrone gólt szerez","odds":"2.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3124504] 2019-08-08 18:00:00 Pyunik - Wolverhampton Wanderersx;

megosztom