NB I

Óriási ajándék a Bet365-nek hála, ez így gyakorlatilag surebet!

  • varin
megosztom

A Bet365 soha korábban nem kínált oddsot az NB I végső győztesére. Most szerencsére igen!

Így vagy úgy, de nyerni fogunk ezzel!

Megtört a jég! Soha korábban nem kínált a magyar bajnokság győztesére oddsot a világ legnagyobb fogadóirodája, a    , ám úgy látszik, elég nagyra nőtt az NB I ahhoz, hogy immáron lehessen tétet elhelyezni a győztesre. Az odds pedig óriási értéket tartogat magában, ha összevetjük más buki kínálatával.

{"headTitle":"Oddsok a végső győztesre","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-10 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"MOL Fehérvár FC","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Budapest Honvéd","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Már önmagában is érdemes lehetne megfontolni a Vidi 2.50-es szorzóját, hiszen a Ferencvárosra jó eséllyel még hosszú hetekig európai kupameccsek várnak, miközben Nikolics gárdájának csupán az OTP Bank Ligára kell figyelnie, amelyet ráadásul győzelemmel is indított. Ám ha ehhez még hozzávesszük azt is, hogy az    -nél teljesen fordítva vannak az oddsok, gyakorlatilag egy surebetet kaphatunk.

Ugyan klasszikus értelemben nem lehet surebetről beszélni, hiszen nem fedünk le minden kimenetelt ezzel a két tippel, mindenesetre rendkívül nehéz elképzelni, hogy ne a IX. kerületbe vagy Székesfehérvárra kerüljön a bajnoki aranyérem.

Ha viszont arányosan megfogadjuk (a tőkénk 53%-ával a Fradi sikerét az Unibetnél, 47%-kal pedig a Vidi sikerét a Bet365-nél) mindkét kimenetelt, akkor idény végére egy 17%-os profitra tehetünk szert.

Ritka az ilyen jó lehetőség, amelyet annak köszönhetünk, hogy a Bet365 elárazta az oddsokat a végső győztesre.

Regisztrálj te is a    -re és húzd le az akár 15 ezer forintos fogadási kreditet!*

{"headTitle":"Ki nyeri a magyar bajnokságot?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-10 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MOL Fehérvár FC","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
bet365

*: 18+, Játssz felelősen, Feltételek érvényesek

megosztom