Európa Liga

Többek közt a Vaduz veretésével nyernénk az EL-ben

  • Tomihmv
megosztom

Csütörtökön két mérkőzésre fogadunk az Európa Liga harmadik selejtezőfordulójának odavágói közül.

A Fehérvár helyett a Vaduzzal játszik a Frankfurt. - Fotó: Twitter

Csütörtökön már az odavágókra kerül sor az Európa Liga harmadik selejtezőfordulójában, a megrendezésre kerülő találkozók közül a Maccabi Tel Aviv-Suduva és a Vaduz-Eintracht Frankfurt ütközetekre tippeltünk.

Kezdjük az első találkozóval. Mind a Maccabi Tel Aviv, mind a Suduva a Bajnokok Ligájából pottyant át az Európa Ligába, az izraelieknek a CFR Cluj, míg a litvánoknak a Crvena zvezda jelentette a végállomást. A vendégek egyébként az EL-ben már mentek egy kört, és 10-0-s összesítéssel ejtették ki a San Marino-i Tre Penne csapatát.

A feleket megvizsgálva kétségtelen tény, hogy az izraeliek képviselnek jóval nagyobb játékerőt, ráadásul az elmúlt években szinte mindig bejutottak valamely nemzetközi kupasorozat csoportkörébe. Ha mindemellett hozzátesszük azt, hogy a Maccabi lesz a pályaválasztó, akkor teljesen egyértelmű, hogy kire fogadunk a felek odavágóján.

22bet

A kombink másik eseménye a Vaduz-Eintracht Frankfurt összecsapás. A liechtensteini csapat itt léte óriási meglepetés, amelynek sajnos a Fehérvár látta kárát, mivel egyértelműen lebecsülte a Vaduz együttesét. Ezt biztos, hogy nem követi el a Frankfurt, még akkor sem, ha a Transfermarkt adatai szerint közel 37-szer (!) drágább a játékoskerete.

A németek sokkal, de sokkal minőségibb csapatot alkotnak, tavaly csak nüanszokon múlt, hogy nem játszottak finálét a sorozatban. Ha gyengültek is a nyáron, és az észt Florát mindössze oda-vissza csak 2-1-re győzték le, úgy véljük, hogy kijön a felek közti igen komoly tudásbeli különbség és a visszavágó csak formalitás lesz.

{"headTitle":"Európa Liga kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-08 19:30","footerTitle":"Eredő odds: 1.753","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/22bet/go","events":[{"eventTitle":"Maccabi Tel Aviv - Suduva // Maccabi Tel Aviv","odds":"1.275","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Vaduz - Eintracht Frankfurt // Eintracht Frankfurt","odds":"1.375","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

megosztom