Sportfogadás

Ezért jobb online fogadni, mint papíron!

Kipróbálnád az online fogadást? Ne habozz, vágj bele most!

Az internetes fogadóirodák számtalan előnnyel rendelkeznek a hagyományos bukmékerekkel szemben. Mutatunk néhányat!

Miért jobb az online fogadás, mint a papíralapú?

2019-et írunk és egy digitális világban élünk, így az online térnyerés az élet minden területén megfigyelhető. Nincs ez másként a sportfogadásban sem, így érdemes elgondolkozni azon, hogy jobban megismerkedjünk az internetes játékokkal is.

Bár sokan úgy gondolják, hogy papíralapon egyszerűbb a sportfogadást művelni, az okostelefonok világában ez az állítás nem feltétlenül állja meg a helyét.

A mobilunknak köszönhetően a 'lottózó' ott lapul a zsebünkben, így akkor és ott adhatjuk a fejünket egy kis játékra, amikor csak kedvünk tartja.

A kényelem mellett számos más oka is van annak, hogy miért éri meg ma már jobban online játszani. A fogadóirodák között óriási a versengés, aminek köszönhetően a játékosok jobbnál jobb termekben próbálhatják ki magukat.

A különböző számlanyitási bónuszok, ingyenes fogadási akciók mellett a bukmékerek a lehető legegyszerűbb kezelőfelületeket, a lehető leggyorsabb ügyfélszolgálatokat, a legegyszerűbb be- és kifizetési lehetőségeket és persze a lehető legnagyobb választékot szeretnék biztosítani a sportfogadóknak.

 

Melyek tehát a legfontosabb előnyök?

 

  • Jobbak az oddsok, így többet nyerhetsz - ugye nem akarsz a saját magad ellensége lenni?
     
  • Nagyobb a választék - több meccs, több sportág, több fogadási lehetőség
     
  • Nincsenek kötéskényszerek, arra és úgy fogadsz, ahogy szeretnél!
     
  • Rengeteg bónusz és ingyenes fogadási lehetőség vár rád
     
  • Aktív ügyfélszolgálat, ahol azonnal választ kapsz a felmerülő kérdéseidre
     
  • Nem zárják le a fogadásokat, egészen a mérkőzés kezdetéig rakhatod a tétet
     
  • Szinte minden meccsre fogadhatsz élőben is
     
  • Biztonságos ki- és befizetések

 

 

Tévhitek az online fogadással kapcsolatban

A legtöbben azért nem mernek belevágni az interneten történő fogadásba, mert a különféle mendemondák miatt bizalmatlanok a fogadóirodák irányában.

Ezzel szemben az igazság az, hogy amennyiben egy világszerte ismert fogadóirodát választunk, úgy semmilyen módon nem érhet minket hátrány.

Sokszor elhangzik ellenérvként, hogy az online fogadóirodák nem fizetik ki a játékosokat, ez a jól ismert világcégek esetében teljesen kizárt.

Gondoljunk csak bele, hogy vajon megéri-e egy piacvezető fogadóirodának rontania a reputációját néhány ezer forint miatt, miközben milliárd eurókat keres évente? 

Összességében kijelenthető: ha egy komoly, a világmárkaként ismert és elismert fogadóirodát választunk, abban az esetben a pénzünk biztonságban lesz, és nem kell attól tartanunk, hogy nem fizetik ki a nyereményeinket sem.

 

Mire van szükséged egy számlanyitáshoz?

Egy internetes fogadóirodához történő regisztráció során a fogadóirodák elkérik a személyes adatainkat, így a születési dátumunk és gyakori esetben a lakcímünk is megadásra kerül.

Ma már egy pizzarendeléshez vagy egy szállásfoglaláshoz is meg kell adnunk az adatainkat, így nincs ebben semmi meglepő. Globálisan szigorodnak az adatkezelésre vonatkozó szabályok, így adataink egyre inkább védetté válnak, harmadik félnek semmilyen esetben és körülmények között sem szolgáltathatják ki.

Ez a mai világban már természetesnek mondható, ráadásul nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy az azonosítás a saját érdekünk is, elkerülendő, hogy arra nem jogosult személyek is hozzáférjenek a számlánkhoz. A regisztráció egyik feltétele tehát, hogy rendelkezzünk érvényes személyazonosító okmánnyal.

 

Hogyan tudsz be- és kifizetni?

A legtöbb fogadóiroda egészen széles be- és kifizetési lehetőségekkel igyekszik megkönnyíteni a játékosok életét. Gyakorlatilag nincs olyan útvonal, amelyről ne lehetne befizetni és ne lehetne pénzt kikérni. Íme néhány opció, a leginkább elterjedtebb formulák:

  • Bankkártya
  • Banki átutalás
  • PaySafecard
  • Online pénztárcák (Skrill, Neteller, stb.)
     

FONTOS! A be- és kifizetések rendkívül egyszerűen, néhány kattintás után megvalósíthatóak. A befizetések azonnal, a kifizetések pedig néhány órán belül megérkeznek a számlánkra!


Szívesen belevágnál, de félsz, hogy elrontasz valamit? Írj nekünk az info@hatharom.com-on vagy a Facebook-on és mi segítünk!


Gyakori kérdések

Ebben a pontban megpróbáltuk összeszedni azokat a kérdéseket, amelyek leggyakrabban megfordulnak a játékosok fejében.

 

  • Hogyan írják jóvá a bónuszt? Hogyan jutok hozzá az extrapénzhez?

A legtöbb fogadóiroda számlanyitási bónusszal várja a játékosokat, így a befizetett összegünket gyakran megduplázzák. A bónuszok ugyan hozzáíródnak az egyenlegünkhöz, de csak azután rendelkezünk teljes egészében felette, ha már teljesítettük a bónusz feltételeket. Vagyis játszani játszhatunk vele, de kikérni még nem tudjuk. 

A legtöbb esetben bizonyos összeget meg kell forgatnunk a bónusz jóváírásához, ám ettől nem kell megijedni, hiszen csak játszanunk kell, amit úgyis megtennénk. Amint elértük az előírt összeget, ki is kérhetjük a bónuszunkat.

  • Hogy tudok befizetni?

A befizetési lehetőségek terén elképesztően széles a lehetőségek tárháza. A bankkártyás befizetésektől kezdve az online pénztárcákon át, a banki átutalások vagy akár a csekkes befizetések is megoldást jelenthetnek. Minden esetben érdemes megnézni a fogadóiroda által kínált befizetési lehetőségeket és a felmerülő opciók közül kiválasztani a számunkra legjobb megoldást.

  • Hogy tudok kifizetést kérni és mennyi idő alatt jön meg a pénzem?

Kifizetéseket egy egyszerű kifizetési kérelem elküldése után tudunk eszközölni. A kérelem során meg kell adnunk a felvenni kívánt összeg nagyságát, majd a fogadóiroda elindítja a folyamatot. A legtöbb esetben a kifizetéseinket ugyanazon a módon kapjuk meg, mint a befizetéseinket, vagyis ha bankkártyáról fizettünk be, akkor az iroda a bankkártyára utalja a pénzünket.

A pénz megérkezésének ideje fogadóirodánként változó, de a bankkártyás kifizetések esetén néhány óra alatt megérkezik az összeg. Az online pénztárcák esetében viszont például azonnal jóváíródik a pénzed, banki átutalás esetén pedig 24-48 óra az általános átfutási idő.
 

  • Kihez forduljak, ha valamit nem értek?

Érdemes olyan fogadóirodát választani, amelynek magyar nyelvű a kezelőfelülete és az ügyfélszolgálata is. Napközben élő chates ügyfélszolgálat üzemel a legtöbb teremnél, így kérdéseinkre azonnal megkapjuk a választ.