Bajnokok Ligája

Még mindig nem a Fradi a favorit? - oddsok a visszavágóra

  • varin
megosztom

Hiába az idegenbeli 1-1, a bukik még mindig a horvát bajnokot kezelik favoritként.

{"headTitle":"Ferencváros-Dinamo Zágráb","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-13 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"2.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Dinamo Zágráb","odds":"2.27","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Kétségtelenül kiváló eredményt ért el a Ferencváros csapata kedden este Horvátországban a Bajnokok Ligája harmadik fordulójának első mérkőzésén. A párharc előtt favoritnak tartott Dinamo Zágráb nem tudta ledominálni a magyar bajnokot, az 1-1-es állás pedig minimum bizakodásra ad okot a jövő heti visszavágót megelőzően.

Fotó: 24.hu

A budapesti találkozóra elsőként partnerirodánk, a     jelentkezett szorzókkal, amely megmutatja, hogyan is vélekednek majd az irodák az esélyekről. Nos, hiába az érett futball és a jó eredmény, mind a visszavágót, mind a továbbjutást illetően a Zágráb a favorit, igaz, nem annyira vastagon, mint az első meccs előtt.

Mint az a fenti oddsokból kiderül, a bukik horvát sikert várnak a Groupama Arénában, persze jövő hét keddig még sok víz lefolyik majd a Dunán, bőségesen módosulhatnak az oddsok.

Ami a továbbjutást illeti, még nemigen fogadhatunk sehol sem erre az opcióra, egyedül egy cseh buki vette fel a kínálatába az oddsokat, 2.10-1.70-es párral.

Ti mit gondoltok, reálisak az oddsok? Tényleg még mindig a Dinamo a favorit?

 

megosztom