Sportgazdaság

BTC-ben kérik fizetésüket az NFL játékosok

Egy újabb nagy lépés történhet a kriptobiznisz életében, több NFL-játékos szeretné BTC-ben kapni fizetését.

Nem kell már sokat várniuk a tojáslabda-liga szerelmeseinek éves betevő adagjukra, pénteken hajnalban indul az előszezon, majd néhány héttel később a főszezon. A közeljövőben természetesen bővebben foglalkozunk majd az oddsokkal és esélyekkel, most viszont egy igen érdekes hírt osztunk meg partneroldalunknak, a Kriptoakadémiának köszönhetően.

Fotó: Archív

Mint azt a legnagyobb, kriptopénzekkel foglalkozó portál írja, mostanra több NFL-sztár, köztünk Russell Okung és Matt Barkley is előállt azzal, hogy bitcoinban szeretnék megkapni a fizetésüket.

Az érdeklődés igazi lavinát indított el a csapaton belül, ám első körben a Los Angeles Chargers vezetősége lesöpörte az asztalról a témát.

A téma azonban aligha marad ennyiben, hiszen Barkley nyilatkozata alapján több játékos is benne van a bizniszben, illetve több nagy sztár, például a 49ers cornere, Richard Sherman is feltűnt már egy, a kriptovalutákkal kapcsolatos hirdetésben.

Mint azt a Kriptoakadémia szakértője, Győrfi András írja, könnyen elképzelhető, hogy az NFL a nyomás hatására elfogadja az ilyen jellegű kifizetéseket, ami egy újabb nagy lépés lenne az üstökösszerűen hasító iparág életében.

Neked mi a véleményed a kriptopénzekről, hiszel bennük vagy szkeptikus vagy?

kriptoakademia.com