NB II

Óriási értékek a másodosztályú oddsokban? Hatalmasak az eltérések!

  • varin
megosztom

Több helyen is nagy differenciák vannak az oddsokban, így bőségesen találhatunk értéket.

Kedden reggel kijöttek az oddsok az NB II szerdai játéknapjára a    -ön is, a számok alapján pedig nagyon is van keresnivalónk. Íme a különbségek.

Vereséggel kezdett a Vasas Dorogon, de a Soroksár ellen hazai pályán muszáj lenne javítaniuk. Az angyalföldi gárda az egyik legerősebb a ligában, Lipcsei Péter csapatánál viszont aligha cél a feljutás. A hazai bukmékernél 1.50, a külföldinél 1.80 a hazai szorzó.

A Bet365-nél kötéskényszer nélkül, magasabb oddson fogadhatsz az NB II-es meccsekre!

Csodával határos módon megúszta egygólos vereséggel az első fordulót a Vác, amely az újonc Szolnok ellen játszott idegenben. Mint ismeretes a dunakanyari csapatnál hatalmas problémák vannak, kérdéses, hogyan tudják befejezni majd a szezont. A váciak most ahhoz a Csákvárhoz látogatnak, amely az NB II favoritja ellen tudott nyerni, méghozzá úgy, hogy három gólt is lőttek az MTK-nak. Ismét a hazaiban van érték, ami két tizeddel magasabb a Bet365-nél.

Fotó: MTI

Izgalmas lehet továbbá a Haladás győzelme a Siófok ellen, ami 1.75-ért jó tippnek tűnik. A szombathelyieknél is vannak gondok, de nagyon szépen helytálltak a Gyirmót vendégeként, így érdemes lehet bízni Supka Attila csapatában, két tizeddel magasabb oddson.

Szintén jó tipp lehet a Balmazújváros-Szeged x2, amelyre a hazai irodában nem is fogadhatunk. Már az is csoda volt, hogy a hajdúságiak ki tudtak állni a Siófok ellen, nemhogy még a pontszerzés. A Balmaz néhány hete edz csak együtt, és igaz, hogy a Szeged sem egy acélos csapat, de ennyire nem favorit nálunk az 1-es.

{"headTitle":"A második forduló value tippjei az NB II-ből","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-07 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Balmazújváros-Szeged - x2","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Csákvár-Vác - Csákvár","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Haladás-Siófok - Haladás","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Vasas-Soroksár - Vasas","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

megosztom