Tenisz

Ez a nap 'néptippje', erre fogadunk mi!

  • Cesc18
megosztom

A montreali tenisztorna keddi játéknapján Alex De Minaur és Daniel Evans összecsapásából húznánk hasznot.

A topkiemeltek közül Alexander Zverev mutatkozik be elsőként Montrealban, méghozzá a Fucsovics Mártont búcsúztató Cameron Norrie ellen. Érdekes mérkőzésnek ígérkezik, de mi most egy másik párosítást, Alex De Minaur és Daniel Evans összecsapását vesszük górcső alá a keddi játéknap kínálatából.

{"headTitle":"Alex De Minaur - Daniel Evans","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"De Minaur nyer","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Evans nyer","odds":"2.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Evans közel 150 helyet jött előre a világranglistán az idei szezonban és több, mint dupla annyi győzelmet jegyez 2019-ben, mint mostani ellenfele, ám a bukiknál mégis jóval esélytelenebbnek számít a továbbjutásra, mint az ausztrál.

A kezdeti oddsok azért messze nem így festettek, a Pinnacle ugyanis 1.74 - 2.20-as oddspárral jött ki erre a mérkőzésre. A fogadók azonban egy nap leforgása alatt szépe átszabták a számokat és mostanra 1.60 alá esett De Minaur oddsa, míg Evans továbbjutása több, mint 2.50-szeres pénzzel kecsegtet. 

De Minaur nyeretése tehát egyértelműen a nap egyik 'néptippje' lett.

De Minaur lett az atlantai torna legfiatalabb bajnoka. - Fotó: ATP

De vajon, mire ez a nagy bizalom az ausztrál irányába a fogadók részéről?

Tény, hogy De Minaur remekül indította a US Open Seriest, hiszen Atlantában elhódította a trófeát, ezzel pedig a torna történetének legfiatalabb bajnoka lett. Nagyon kellett ez már a 20 éves aussie tehetségnek, mert a kiváló januári szezonrajtja óta nem sok értékelhető eredménye volt. 

Egyben voltam fejben és jól éreztem magam fizikálisan, így nagyszerű teniszt tudtam a pályára tenni. Ha ezt sikerülne fenntartani, akkor jöhetnének a további jó eredmények.

- nyilatkozta De Minaur az atlantai győzelmét követően.

Sokáig nem sikerült megőriznie ezt a formáját, hiszen Washingtonban rögtön az első meccsén búcsúzott. Noha, az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy viszonylag kevés ideje volt megemészteni az atlantai sikerét és azzal a Peter Gojowczykkal találkozott, aki szerencsés vesztesként minden mindegy alapon engedte el a kezét. 

Ami Evanst illeti, a britnek ugyancsak Atlantában ment jobban, ahol a negyeddöntőig jutott, míg Washingtonban számára is az első meccs jelentette a végállomást. Evansnek Montrealban selejteznie kellett, de hiába kapott kellemetlen ellenfeleket, szettveszteség nélkül oldotta meg a feladatokat.

Mire fogadjunk?

Nincs a birtokunkban olyan információ, hogy Evans sérüléssel bajlódna, a korábbi egyetlen egymás elleni meccsük pedig elég szoros csatát hozott. Nem értjük tehát, hogy miért lett ekkora 'néptipp' De Minaur favorizálása.

Ami az ausztrál mellett szólhat, hogy Evans Washingtonban attól a Yoshihito Nishiokától kapott ki könnyedén, akinek játékstílusához igencsak közel áll De Minauré. De azt se felejtsük el, hogy Washingtonban elég trükkös időjárás volt, ami a japánnak nagyon feküdt.

Az ausztrál stabil alapvonal játékos, de a britnek is megvannak a hatékony fegyverei, abból pedig mindenféleképpen profitálhat - főleg az első szettben -, hogy már két tétmeccset is játszott Kanadában. Így tehát a fogadásunk, hogy Evans nyeri az első szettet, óvatosabb duhajok számára pedig +1.5 játékkal megtámogatva ajánljuk.

{"headTitle":"Alex De Minaur - Daniel Evans","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-06 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első szett nyertese: Evans","odds":"2.29","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle
megosztom