Magyar foci

Hibás szorzóval lehetett nagyot kaszálni a hétvégén élőben

Címkék:
megosztom

A Bet365 nagyon benézte a Dorog-Vasas meccs élő szorzóit. Griezmann pedig kihasználta.

Ritka alkalom, de azért az élő fogadásoknál kicsit sűrűbben előfordul, hogy egy teljesen logikátlan odds vagy line kerül ki a piacokra. A hétvégén a Dorog-Vasas mérkőzésen pontosan ez történt, amit a Logibet profi tippmestere, Griezmann is észrevett.

Fotó: vasasfc.hu

Mint arra a master tippmester rávilágított kérdésünkre, érthetetlen hibát vétettek a    -nél, hiszen a mérkőzés 53. percében, 2-0-s állásnál még 2.20-2.25-ös oddson adták over 2.5-öt, vagyis azt a fogadást, hogy esik még gól a mérkőzésen.

A korrigálás csak sok-sok perc elteltével következett be, az idő múlásával kb. 6-7 perc alatt lejjebb kúszott a reálisnak tűnik 1.70-re.

Hogy az odds miért volt teljesen hibás, azt aligha kell különösebben magyarázni. A mérkőzés előtt 1.55-1.58 körül kínálták az overt, az egál line pedig 3,0 volt, ami azt jelenti, hogy a bukik 30 percenként vártak egy gólt. Mindemellett az erősebb csapat, vagyis a Vasas volt hátrányban, amely tovább növelte az overben rejlő értéket.

Ugyan az over csak a 91. percben, egy büntetőből zöldült, de ez tulajdonképpen mindegy is, hiszen aki éber volt, az egy brutálisan +EV-s fogadást köthetett élőben.

Ha érdekelnek az ilyen és ehhez hasonló tutik, akkor mindenképpen tarts velünk a hamarosan induló élő tippadó szolgáltatásunkban, ahol többek között Griezmann tippjeivel is találkozhatsz, aki állítása szerint sokkal aktívabb lesz, mint a pre-match tippeknél!

bet365

megosztom