Sportfogadás

Továbbra is őrületesek maradona2727 számai a Logibeten

Griezmannéhoz hasonló maradona tippelési stílusa is, az eredmények pedig hasonlóan szenzációsak.

Méltatlanul kevés említést kap a Logibet egyik legkonzisztensebb, legkiegyensúlyozottabb tippmestere, maradona2727, akit amolyan "kis-Griezmann"-ként is lehetne aposztrofálni, hiszen mind a tippelés stílusuk, mind az eredményességük hasonló. A Logibet seniorja nemrég átlépte az 500 tippet, ennek örömére pedig összegeztük a statisztikáit.

Csatlakozz a Logibethez és kövesd maradonát!

Július ismételten egy kiugró eredményességű hónap volt maradonánál, hiszen 13 tippből ugyanennyi egységnyi profitot nyert, ami 17%-os ROI-nak felel meg, ráadásul az augusztust is két nyertes tippel indította. Maradona2727 ugyanazt a szisztémát követi, mint partneroldalunk legnépszerűbb tippmestere, Griezmann, aki kevés tippel hónapok, lassan évek óta biztos profitot szállít az előfizetőknek.

Az utolsó 20 hónapjából mindössze 6 volt veszteséges, de az összes elvesztett egység ekkor is csak -13,25 volt, miközben profitból volt +135 ebben az időszakban.

Természetesen az 500 tipp még nem óriási minta, de ha azt vesszük, hogy több, mint 3,5 éve erősíti már a tippmesteri gárdát maradona, akkor máris más kontextusba helyezhetjük ezt az adatot. Az ezen időszak alatt elért 9.08%-os ROI és 1.70-es átlagodds mellett 65%-os találati arány rendkívül szép adat, különösen ha azt nézzük, maradona szívesen tippel topligás labdarúgásra is.

Érdemes tehát maradonára is sok figyelmet szentelni, mert az elmúlt időszakban kiérdemelte azt, hogy a Logibet legjobb tippmesterei között emlegessük.

Mindemellett remek hír, hogy az ő tippjeivel is találkozhatsz majd az élő tippadó platformon!

A feliratkozás díja pedig továbbra is mindössze 19.99€, amelyért bármennyi tippmesterre feliratkozhatsz, a tippekről pedig e-mailben kapsz értesítést!