Tenisz

2.45-ös oddsba fektetünk Fucsovics meccsén

  • Cesc18
megosztom

A magyar játékos a brit Cameron Norrie ellen lép pályára a montreali tenisztorna első körében.

Hétfőn megkezdődnek a küzdelmek Montrealban, a US Open Series harmadik állomásán. Rögtön a nyitónapon pályára lép Fucsovics Márton, ellenfele pedig a nála négy hellyel hátrébb rangsorolt Cameron Norrie lesz. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Cameron Norrie","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fucsovics nyer","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Norrie nyer","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A bukmékerek egy hajszállal tartják esélyesebbnek a brit srácot, ami egyrészről köszönhető annak, hogy Norrie már hetek óta a tengerentúlon ütöget, másrészről pedig az eddigi egyetlen egymás elleni meccsüket behúzta. 

Ez egyébként az idei szezonhoz fűződik, Monte-Carlóban a második kanyarban randevúztak. Erre a meccsükre aligha emlékszik vissza szívesen Fucsovics, hiszen akkor a salakos borítás miatt favoritnak (1.45) számított, ám hiába kezdett nagyon jól és húzott el 5-2-re az első szettben, végül egy komoly összeomlás után 2-0-ra kapott ki. 

Itt az alkalom, hogy Marci revansot vegyen, bár ez kifejezetten nehéz feladatnak ígérkezik.

Norrie ugyanis nem mutat rossz formát, Atlantában elődöntőzött, Los Cabosban pedig a 16 közé jutott. A britnek nagyon fekszenek a tengerentúli versenyek, mondhatni félig hazai környezetben játszik, hiszen a texasi egyetemen tanult és rengeteg amerikai Challenger tornán indult, ezeken pedig borzasztó eredményes is volt.

Fucsovicsnak tavaly jól ment a játék Kanadában. - Fotó: ATP

Fucsovics Wimbledon után maradt Európában és két salakos versenyen tette tiszteletét. Mindössze egy győzelmet jegyzett ezeken a viadalokon, de nem is volt szerencséje a sorsolással, hiszen Hamburgban korán összefutott a Garros-finalista Dominic Thimmel, míg Kitzbühelben a júliusban topformában ütő Albert Ramos-Vinolas ellen kezdett, aki egyébként a gstaadi tornagyőzelme után a sógoroknál is elmasírozott a döntőig. 

Hamburgban és Kitzbühelben nem kellett sok pontot védenie Marcinak, az előttünk álló két Mastersen viszont tavaly igencsak jól szerepelt.


Mire fogadjunk?

Győztesre nem mernénk tippelni, szerintünk a bukik reálisan lőtték be az esélyeket és úgy tűnik, hogy a fogadók tétjei is megoszlanak, hiszen például az Unibetnél semmit nem mozdultak az oddsok a kezdeti számokhoz képest. 

Mindketten először lépnek majd pályára Montrealban, tehát kérdés, hogy kinek mennyire fekszik majd a környezet. Fucsovics egyébként már napok óta Montrealban edz, így volt ideje alkalmazkodni. 

Mi egyértelműen az overben gondolkozunk, mert nincs nagy tudásbeli különbség a két játékos között és a montreali gyors borítás mindkettejüknek feküdhet. A játékok számánál 22.5 a határ, ám ami nekünk igazán megtetszett, az a 2.45-ös odds arra, hogy lesz legalább egy tie-break. Ilyen környezetben, két hasonló tudású játékos esetében ez túlzónak tűnik, más irodák egyébként nem is kínálnak ennyire magas oddsot erre az opcióra. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Cameron Norrie","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-05 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tie-breakek száma: 0.5 felett","odds":"2.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
megosztom