Átigazolás

Újabb magyar játékos klubváltására lehet fogadni

megosztom

A Debrecen középpályásának külföldi karrierjét egy sérülés egyelőre keresztülhúzta, de az Unibeten mégis fogadhatunk a távozására.

Szoboszlai Dominik után újabb magyar játékos került fel az     átigazolásokkal foglalkozó piacaira, ezúttal a debreceni Bódi Ádám következő klubjára nyitottak fogadási lehetőséget az irodánál.

A Loki 28 éves támadó középpályása a tavalyi csapat egyik legjobbja volt, a DVSC keretének pedig a legpiacképesebb labdarúgója a maga 600 ezer euró körüli értékével.

Exkluzív ajánlat hathármas olvasóknak! Kattints a részletekért!

A nyáron szóba is került Bódi esetleges távozása, több hazai és külföldi csapattal is szóba hozták a válogatottban is megfordult játékost, ám a felkészülés elején elszenvedett bokasérülés vélhetően keresztülhúzta a nyári transzfer lehetőségét.

"A bokám folyamatosan fáj, egy darabig biztosan nem tudok pályára lépni – idézi a dvsc.hu Bódi Ádámot, aki nem csak azt sajnálja, hogy ki kell hagynia a nemzetközi meccseket. – Egy sérülés sohasem jön jókor, de ez most a lehető legrosszabbkor jött, hiszen a nemzetközi szereplés mellett eleshetek egy külföldi szerződés esélyétől is. Több országból érdeklődtek irántam, lett volna lehetőségem egy másik bajnokságban futballozni, sajnos azonban ez a lehetőség egyelőre elúszni látszik. A napokban több orvossal konzultáltam, velük együtt keressük a legjobb megoldást, hogy minél hamarabb felépüljek.”

A fenti szavak szűk egy hónapja hagyták el Bódi Ádám száját, azóta pedig tudjuk, hogy nem lépett pályára az EL-selejtezőben és jelenleg is Debrecennel végzi a rehabilitációt.

Sérült játékost ritkán vesznek meg klubok, pláne ha magyar futballistáról van szó, így komoly esély mutatkozik rá, hogy az őszi szezont is a Lokiban kezdje meg Bódi.

Ennek az oddsok alapján is nagy a realitása, hiszen az Unibetnél 1.20-as szorzót adnak erre az opcióra, míg a külföldi csapatok közül a DC United és az Asztana  is kerek 10-es oddsszal kecsegtet. Szurkolói pletykák szerint azonban Bódi maximum januárban távozik a Hajdúságból.

>Ha szeretnél átigazolásokra fogadásokat kötni, regisztrálj az Unibetre <

unibet
megosztom