Szerencsejáték-ipar

Tovább erősítik a németek a bunda elleni küzdelmet

megosztom

Szorosabbra fűzi együttműködését a német futballszövetség és a Sportradar.

A Sportradar Integrity Services és a DFL közötti megállapodás értelmében a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetnek a felek a mérkőzés-befolyásolások elleni küzdelemre.

A megállapodás értelmében a Sportradar elindítja a csalásfelderítő-rendszerét a német fociban is, amelynek segítségével könnyebb lesz monitorozni a gyanús pénzmozgásokat, nemcsak a német, de a globális sportfogadó piacon is. Ezt a rendszert használja már az UEFA, a FIFA és az AFC is.

Fotó: DFL

A most szorosabbra fűződő együttműködésnek köszönhetően a Bundesliga és a Bundesliga 2. meccsei, az osztályozós és rájátszásbeli mérkőzések a Bundesliga 2. és Bundesliga 3. osztályban, valamint a Szuperkupa és az első és másodosztályú német csapatok felkészülési meccsei is monitorozásra kerülnek.

Ezenkívül folytatódik az elmúlt idényben útjára indult szakmai továbbképzések sorozata is, amelyek a mérkőzések manipulálásának felderítésére vonatkoznak.

A német futballszövetségnek szabályzata továbbá tiltja a Bundesliga és a Bundesliga 2-ben profiskodó játékosok számára a sportfogadási tevékenységeket, és az sem elhanyagolható, hogy az országos klubok kötelezőek megelőző intézkedéseket végrehajtani az U16-os és az U23-as korosztály mérkőzéseinek védelmében is.

A német futball és azon belül a Bundesliga eddig is az alig fertőzött bajnokságok közé tartozott, de a megállapodás szorosabbra fűzésével sportfogadóként még inkább a tisztább terepen játszhatunk.


A Bundesliga rajtjára augusztus 16-én kerül majd sor, a fogadóirodáknál pedig egyértelműen a rekordbajnok Bayern München címvédésére látják a legtöbb esélyt. 

{"headTitle":"Bundesliga 2019/2020 - Végső győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-16 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bayern München","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Borussia Dortmund","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"RB Leipzig ","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bayer Leverkusen","odds":"34","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hoffenheim","odds":"101","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
megosztom