Felkészülés

A Tottenham az Interen is átgázol? 2.57-es tippünk van a meccsre!

megosztom

A bukott BL-döntő nem szegte kedvét Eriksenéknek, akik sorra gyűjtik be a nagy skalpokat.

Nem egy BL-trófea, de azért szépen csillog. fotó: Twitter

A Nemzetközi Bajnokok Kupájának két hátralévő meccse már csak formalitás, hiszen a Benfica 3/3 győzelmével már bebiztosította a végső sikert. A kiírásból csak a Tottenham-Inter és az Atlético Madrid-Juventus találkozók maradtak hátra, ebben a cikkben az előbbit vizsgáljuk meg közelebbről.

291144

A találkozó oddsaiból tisztán látszik, hogy a londoniak torony magas esélyesei a mérkőzésnek, köszenhetően annak, hogy csak úgy sziporkáztak az utóbbi meccseiken. Az uborkaszezonban lejátszott összecsapásokon azért az Inter sem volt annyira vészes, így talán kicsit túl is tolták a bukik a Spurst, amelynek szorzója a fogadók hatására még tovább esett.

{"headTitle":"Tottenham Hotspurs-Inter ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-04 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tottenham","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Inter","odds":"4.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Pochettino legénysége a nyár folyamán olyan skalpokat gyűjtött, mint az olasz bajnok Juve, az újjáépítés alatt álló Real Madrid, vagy a német rekordbajnok, Bayern München. Utóbbi kettőt az Audi-kupán gyűrték le Kane-ék, ezáltal végre egy trófeát is bezsebelve. Ugyan az eredmények egyik alkalommal sem voltak lehengerlők, a mutatott játékban meglehetősen élesnek tűntek.

Az Inter szurkolói sem panaszkodhatnak, mivel az eddigi három felkészülési meccsen csak egy alkalommal győzték le csapatukat a rendes játékidőben. Igaz, hogy a PSG-vel és a Juventusszal is 1-1-et játszottak (a United 1-0-ra verte őket), csak míg előbbiben győztesen, utóbbin vesztesen jöttek le a gyepről a büntetőket követően. Mindenesetre az amúgy sem gólzáporos meccseiről híres milánói csapatnál egyre inkább érezteti hatását a nyáron érkezett Conte stílusa, tehát nagy szüretet vasárnap sem igen várunk.

Összességében az eddigiek láttán a Tottenham van jobb formában, Kane-ék ráadásul hazai pályán játszhatják utolsó NBK-meccsüket. Pochettino várhatóan nem a cseresort fogja kezdetni, ahogy azt Münchenben sem tette, így nyeretésük még a beesett szorzón is megérhet egy misét. A nagyobb oddsokra vágyók megpróbálhatják kombinálni azt az under 3.5 opcióval, ami által egy pompás, @2.57-es szorzót kapunk.

{"headTitle":"Tottenham Hotspurs-Inter ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-04 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tottenham nyer + 3.5 gól alatt","odds":"2.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3015890] 2019-08-04 16:06:00 Tottenham Hotspur - Interx;
megosztom