NB II

Kijöttek az NB II-es oddsok, de nem biztos, hogy sokáig tart ez a value!

  • varin

Két igen izmos tippet kombiztunk össze az idény első NB II-es kombijában. Oddscsökkenés várható!

Két csapat tűnik kimagasló erősségűnek az NB II 2019/20-as kiírásában, a két fővárosi együttes, az MTK és a Vasas kéz a kézben juthatnak fel az OTP Bank Ligába az idény végén. Az angyalföldiek amúgy is masszív kerete tovább erősödött a nyáron, így az évet rögtön egy kötelező győzelem behúzásával kezdhetik.

Fotó: vasasfc.hu

Mint ismert, tavaly a XIII. kerületi gárda csak a hajrára támadt fel, Kis Károly irányításával hónapokig csak szenvedtek Balajtiék. A megváltó csere viszont későn jött, a Vasas így lemaradt a hőn áhított feljutásról. A nyáron szerződtettek néhány magyar szinten jó játékost, de a mag ugyanaz maradt, élén a Balajti-Birtalan csatárduóval. Az edzőváltáson átesett Dorog ellen kötelező lenne a jó rajt.

A Vasas győzelmére 1.90-es oddson fogadhatunk, míg ugyanez az állami irodában csupán 1.70!

Kombink másik eleme természetesen a jól bevált recept, vagyis a Budaörs overeztetése. Bognár György csapata masszív átalakuláson esett át a nyáron, több kulcsember is távozott, például a Sajbán-testvérek az NB I-be szerződtek, viszont az érkezőknél már nincsenek ekkora nevek. A Budaörsnek tehát kemény szezonja lehet, ám ismerve Bognár mester hitvallását, idén is érdemes lesz figyelemmel kísérni a zöld-fehérek meccseit.

"Minket megéri nézni, mert a mérkőzések nagy része eseménydús. Általában élvezhető meccseket játszunk. Törekszünk arra, hogy ne egy unalmas 90 percet lássanak a nézők. Ha nem is megy a játék, akkor is próbálkozunk helyzeteket kialakítani, megpróbáljuk kiszolgálni a közönséget. Jelenleg ez nehézkes számunkra, mert nincs saját stadionunk és saját szurkolóink, akik ezt tudnák értékelni" - fogalmazott a mester.

A Budaörs az első körben a Nyíregyházát fogadja, ez a párosítás pedig az elmúlt két évben 4,5-es gólátlagot hozott. A győztes recepten tehát nem változtatunk, overeztetjük a Budaörsöt!

{"headTitle":"NB II-es kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-04 17:30","footerTitle":"Eredő odds: 3,24","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dorog-Vasas - Vasas","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Budaörs-Nyíregyháza - 2.5 gól felett","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}