Magyar foci

Csúnyán benézte ezt az oddsot a bet365?

  • mr.blonde
megosztom

Több online bukmékereknél is fogadhatunk az NB III-as meccsekre, a Pécs - Szekszárdon elég nagyot estek a szorzók.

Vélhetően a topligák és egyéb bajnokságok szünetelése miatt, mindenesetre a vasárnapi játéknapra több ismert nemzetközi fogadóiroda kínálatába is bekerült néhány NB III-as (!) labdarúgó-mérkőzés.

Mondanunk sem kell, hogy magyar fogadóként ez komoly lehetőséget jelent mindannyiunk számára, hiszen egy ilyen piacon tényleg van lehetőség jobb információk beszerezni, mint mondjuk az angliai oddsmesternek.

Az Unibet szorzói

Az Unibet és a Bet365 kínálatában is négy mérkőzést találhatunk, a BKV Előre - Fehérvár II, a III. Kerület - Komárom, a Kecskemét - Dabas és a Pécs - Szekszárd meccseket.

Az oddsokat illetően ez utóbbi találkozón komoly rés támadt a bukmékerek és a fogadók elképzelései között, hiszen a szebb napokat látott PMFC sikerét 2.10-en hozta ki a bet365 (és a 22bet is), de ez cikkünk írásának pillanatában már csak 1.30-as szorzóért fogadható.

 

A Pécs tavaly a 11., a Szekszárd pedig a 13. helyen zárt az NB III Közép csoportjában. Pécsen persze nagyobb célok lebegnek a szemek előtt, ennek megfelelően 14 (!) új játékos érkezett a klubhoz, rutinos játékosok mellett sok saját nevelésű fiatal is megkaphatja idén a lehetőséget.

Tekintve a két klub ambíciója között különbséget, igazuk lehet a fogadóknak, mindenesetre az újjáalakult keret és a tavalyi 1-1-es végeredmény azért óvatosságra kell, hogy intsen minket.

A meccsekre élőben is lehet majd fogadni, a bet365 és az Unibet oldalán egyaránt. Ha valakinek akadnak értékes információi a szóban forgó csapatokról vagy meccsekről, nyugodtan ossza meg velünk hozzászólásokban, hátha sikerült közösen kitalálnunk egy-két ígéretes fogadást.

bet365
megosztom