NB I

Biztosan jók az Újpest - Puskás Akadémia szorzói?

megosztom

Három szombati mérkőzéssel elrajtol az OTP Bank Liga 2019/2020-as idénye. A három találkozó közül egyiknél szerintünk nem jók az oddsok.

Szombat este 19:30 perckor útjára indul a labda három pályán is avagy elkezdődik a magyar bajnokság legújabb évada.

Meglehetősen érdekes párharcoknak nézünk elébe, hiszen pályára lép az újonc Zalaegerszeg, egymással kezdi meg az idényt a tavalyi két nagy túlélő és két dobogóaspiráns csapat rangadóját is figyelhetjük.

A Kisvárda - Paks találkozó szorzói meglehetősen kiegyenlítettek, ami erősen háromesélyes meccset vetít előre. A Kisvárda jól igazolt a nyári szünetben, de hasonlóak elmondhatóak a Paksról is, a tolna megyeieknél ráadásul Tomiszlav Szivics személyében új vezetőedző is dolgozik a csapatnál. Szerintünk ezt a meccset jobb békén hagyni, első blikkre iksz közeli végeredményt saccolunk, esetleg élőben a gólokra le lehet csapni, hiszen viszonylag magasra lőtték be az egál határokat.

A Mezőkövesd - Zalaegerszeg meccsen egyértelműen a hazaiakat favorizálják a bukik. A borsodiak győzelme 1.80-1.90 között fizet irodától függően, míg az újonc pontszerzése (X2) hasonló számokkal kecsegtet.

Az biztos, hogy Radóval, Mitroviccsal és Tamás Krisztiánnal erősödött a Zete a tavalyi csapatához képest, de a Mezőkövesd szerintünk sokkal jobban szerepelt a transzferpiacon, hiszen olyan játékosok öltöztek sárga-kékbe, mint Nagy Dániel (Újpest), Molnár Gábor (PAFC), Berecz Zsombor (Fehérvár), Andrij Neszterov (Lviv) vagy a fehérorosz futball egyik nagy tehetsége, Arcjom Kancavi.

A felkészülés alatt a kövesdiek rengeteg meccset játszott, sok külföldi alakulat ellen megméretették magukat és az eredmények is elég biztatóak.

Itt inkább a hazai felé húzunk, de a szezonrajton ekkora szorzóért nem biztos, hogy ev-s a fogadás, talán jobb lehet kivárni itt is és némi idő eltelte után elkapni egy jobb szorzót.

Fotó: MLSZ

A játéknap harmadik meccsén az Újpest látja vendégül a Puskás Akadémiát. A szorzók itt is a hazai kimenetel felé húznak, viszont itt szerintünk túlzóak a számok.

Az Újpest inkább gyengült, mintsem erősödött a tavalyi évadhoz képest, elhagyta a csapatot Bojovics, Diallo, Nagy Dániel és Tischler Patrik is, Lacina Traoré pedig átadó listára került, ezzel szemben az érkezők oldalán csak Mészáros Karol, Aron Bjarnason és Koszta Márk nevét találjuk.

A Puskás Akadémiánál hatalmas csalódást jelentett a tavalyi szezon, így a nyáron alapos vérfrissítésen esett át a csapat. Hornyák Zsolt személyében új vezetőedzője van a csapatnak, az átigazolások terén pedig idén sem tétlenkedtek Felcsúton.

A PFLA játékoskerete a Fradi-Vidi páros után már a legértékesebb lett az NB I-ben, a támadósorban a Henty - Vanecek duó nagyon erős lehet, miközben a középpályára igazolt Lóránt Fülöp vagy Yoell van Nieff NB I-es szinten szintén kiemelkedő potenciál bír.

Hogy Hornyáknak mennyire sikerült összegyúrnia a keretet a nyáron, az majd idővel kiderül, mindenesetre ebben a párosításban szerintünk a vendégek oldalán van érték, így inkább az X2-re fogadnánk, mint a hazaira.

{"headTitle":"Újpest - Puskás Akadémia ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-03 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Puskás Akadémia vagy döntetlen ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

 

Ti mit fogadtok a szombati meccsekre?

 

 

 

 

 

2019-08-03;212

 

megosztom