Angol foci

Nagyon bízunk a Szarkák rekordigazolásában

  • varin
megosztom

Joelintontól sok-sok gólt várunk idén, az odds viszont nagyon magas.

Klubrekordot jelentő 44 millió euróért szerződtette a Newcastle United a fiatal brazil gólvágót, Joelintont a Hoffenheimtől. A Micheal Owen csúcsát megdöntő játékostól hasonlóan nagy dolgokat várnak, mint a korábbi aranylabdástól, szinte biztosan csapata első számú gólfelelőse lesz.

Fotó: Chroniclie Live

Tavaly a németeknél ugyan 35 meccsen csak 11 gólig jutott, de Steve Bruce csapatában lényegesen nagyobb feladata lesz. A fiatal játékosnak a bemutatkozás jól sikerült, hiszen a Hibernians ellen gólt szerzett, rögtön nagy örömet szerezve a híveknek.

A    -ön és a többi irodánál is Joelintonnak adják az idény legtöbb gólját a Newcastle-ből, ám a szorzók nagyon eltérőek. Amíg ugyanis a Beten 2.20, addig az Unibeten csak 1.66, ez pedig megmutatja, bőségesen van érték a Bet365 szorzójában.

Amellett, hogy Joelinton egyértelmű feladata lesz a gólszerzés, olyan nagyon nincs is, aki elvegye tőle a munkát. A tavalyi szezon két legtöbb gólos játékosa, Ayozé Pérez és Salomón Rondón távoztak és visszatért ugyan Dwight Gayle a WBA-tól, de közel sem biztos, hogy ő lesz az ék a csapatban, sőt... Gayle-nek ugyanis eddig inkább csak a Championshipben ment, sem mint a PL-ben, eligazolása előtt például egy 38/6-os statisztikával zárt.

A Bet365 speciális piacain egyébként arra is fogadhatunk, hány gólt szerez majd a brazil játékos. Ugyan a Szarkák nem a liga legtermékenyebb csapata, viszont ha szereznek is 40-45 gólt, abból nem fog túl sok játékos szerepet vállalni. Mindezek miatt egy kis aprót szerintünk megér Joelinton legalább 15 gólja, pontosan ilyen oddsért.

{"headTitle":"Tippek a Newcastle United PL-szezonjára","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-09 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Házi gólkirály: Joelinton","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Joelinton 14.5 gól felett","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom