Tenisz

Ezzel a tippel támadunk a balhés ausztrál meccsén

  • Cesc18
megosztom

Nick Kyrgios kemény nyolcaddöntő vár a szívós Yoshihito Nishioka ellen Washingtonban.

Csütörtökön a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Washingtonban. A játéknap utolsó mérkőzésén, a centeren lép majd pályára az a Nick Kyrgios, aki természetesen ezen a tornán sem bírta ki, hogy ne balhézzon. 

Így vezette le frusztrációját Nick Kyrgios - Fotó: ATP

Az ausztrál fenegyerek sokadik alkalommal akasztotta össze a bajszát Fergus Murphy székbíróval, akivel ezúttal sem fogott kezet a mérkőzés végén. Ezekből a balhékból kivétel nélkül Nick jön ki rosszabbul, sportszerűtlen magatartás miatt már jó néhány ezer dollár büntetést be kellett fizetnie. 

Ettől függetlenül Kyrgios megnyerte a Gilles Simon elleni második körös fellépését, bár nem volt túl korrekt, hogy éppen akkor "oltotta" a bírót, amikor a tie-breakben a francia a meccsben maradásért szervált...

Az ausztrálra a 16 között Yoshihito Nishioka vár, aki mindkét meccsét úgy húzta be Washingtonban, hogy a bukik esélytelenebbnek tartották a továbbjutásra. Az első körben Daniel Evanst könnyedén ütötte ki, a második körben a 7. kiemelt David Goffinnal viszont egy közel 3 órás csatát vívott. 

{"headTitle":"Nick Kyrgios - Yoshihito Nishioka","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-02 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kyrgios nyer","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Nishioka nyer","odds":"2.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Most sem a japán az esélyesebb, de ez is egy olyan meccs, ahol érdemes óvatos lenni vele. 

Nishiokának fekszenek a nehéz washingtoni körülmények (magas páratartalom, meleg és szeles idő), és úgy általában elmondható róla, hogy szereti az amerikai kemény pályás tornákat. 

Mire fogadjunk?

Kyrgios nem mutat rossz formát, az első szervája mögött nem sok pontot veszít. Simon ellen 24 ászt rámolt be, ami azért magáért beszél. Ugyanakkor nála sosem lehet tudni mikor esik szét és olyan hű de nagyon koncentrált játékot eddig sem hozott.

Nishioka pont egy olyan játékos, aki az őrületbe kergetheti az ausztrált azzal, hogy rengeteg labdát tesz vissza. 

Noha az egymás elleni mérlegük 3-0 Kyrgios javára, de tavaly Tokióban és 2016-ban Atlantában sem volt annyira egyoldalú a meccsük. 

Nishiokában megvan a potenciál, hogy ismét szorossá tegye a meccsüket, ha pedig Nick nem veszi elég komolyan, akkor el is hasalhat a japán ellen. 

{"headTitle":"Nick Kyrgios - Yoshihito Nishioka","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-02 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nishioka megnyert játékai: 12 felett","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
pinnacle

 

megosztom