Európa Liga

Ezt a tippet, ilyen oddson bombázni kell a Fehérvár meccsén!

  • Tomihmv
megosztom

Egygólos előnyből várja liechtensteini visszavágóját a MOL Fehérvár FC.

A Fehérvár előnyből várja a csütörtöki visszavágót. - Fotó: molfehervarfc.hu

Minimális célját elérte a Fehérvár az elmúlt héten a Vaduzzal szemben, hiszen nyerni tudott hazai pályán, mindemellett pedig nem kapott gólt. Az 1-0-s siker ugyanakkor soványka előnynek tűnik, éppen ezért nagyon nem veheti félvállról a találkozót a magyar csapat.

"Csütörtökön fontos EL-meccs vár ránk a Vaduz otthonában, felkészülten várjuk a találkozót. Az első meccs előtt két célt fogalmaztunk meg, az egyik az volt, hogy nyerjünk, a másik pedig az, hogy ne kapjunk gólt. Szerencsére mindkét célkitűzést teljesíteni tudtuk. Most pedig nem is lehet más a célunk, mint az, hogy egygólos előnyünket megőrizzük, és kiharcoljuk a továbbjutást. Ezen a szinten nincsenek könnyű mérkőzések, éppen ezért végig nagyon fegyelmezetten kell futballoznunk" - nyilatkozta a molfehervarfc.hu-nak Ivan Petrjak.

unibet

Az odavágón egyébként kijött, hogy a magyar csapat a jobbik együttes, azonban helyzeteivel nem sáfárkodott túl jól, ráadásul nagyon korán megszerezte a vezetést, hiszen az 5. percben Stopira fejesével már előnyben volt. Ugyan a Vaduznak is volt egy-két lehetősége, de komolyabb gólhelyzetet, olyanokat, mint Stopira további fejesei, Scsepovics, Milanov vagy Petrjak ziccere, nem alakított ki.

Ha az előbb említett lehetőségek közül egy is bement volna, voltaképp formalitás lenne a visszavágó, azonban így is a fehérváriak kénye-kedve szerint alakulhat a találkozó. A Vidi ugyanis azt a taktikáját alkalmazhatja, amivel tavaly is megállta helyét Európában, magabiztos védekezésre építhet, majd az ebből szétkontrázhatja ellenfelét az olyan gyors játékosoknak köszönhetően, mint Nego vagy Petrjak.

Mindezek tükrében pedig komoly esélyt látunk arra, hogy ismét kijön a felek közti tudásbeli különbség és a magyar csapat idegenben is legyőzi a liechtensteini alakulatot. Így pedig hab a tortán, hogy a fehérváriak -0,25-ös ázsiai hendikepjére (döntetlen esetén félvesztes a tipp) ilyen szorzón fogadhatunk.

{"headTitle":"Vaduz - MOL Fehérvár FC","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-01 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MOL Fehérvár FC -0,25","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3065094] 2019-08-01 19:00:00 FC Vaduz - MOL Vidi FCx;
megosztom