Európa Liga

Debreceni gólszerzőre fogadunk a Torino ellen!

  • varin
megosztom

A 22bet jóvoltából most pénzt tehetünk arra, ki szerez gólt a Lokiból a Torino ellen.

Remek hangulatú, viszont legnagyobb bánatunkra teljesen tét nélküli visszavágó vár a Debrecenre a Torino ellen csütörtökön este a Nagyerdőben. Habár a Loki az utolsó pillanatig viszonylag jól állt a Alessandriában a Bikák ellen, a lefújás előtt Simone Zaza nagyon hazavágta a maradék apró hajdúsági reményeket. Ez persze nem szegi kedvét a debreceni híveknek, akik nagyon szeretnék, hogy kedvenceik legalább ne vereséggel búcsúzzanak.

Bármennyire is szerettük volna hinni, hogy a Lokinak lehet esélye egy, a meccset nem annyira komolyan vevő Toróval szemben, ez a gyepen hamar megmutatkozott, hogy csak hiú ábránd. Ansaldiék játszi könnyedséggel verték 3-0-ra a Debrecent úgy, hogy igazi gólszerzési lehetősége nem is adódott Tőzséréknek. Nincs ezzel persze probléma, csak szembejött a valóság. A mai 90 percre tehát nem maradhatott más célja Herczeg András fiainak, mint a tisztes helytállás.

{"headTitle":"Oddsok a debreceni gólszerzőkre","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-31 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Haruna Garba","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Tunde Adeniji","odds":"3.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Takács Tamás","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Zsóri Dániel","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Nikola Trujic","odds":"4.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szécsi Márk","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

"Az elmúlt napokban próbáltunk a lehető legjobban felkészülni a csütörtöki találkozóra, az edzések mellett sokat videóztunk, kielemeztük az előző mérkőzést, miképp kellett volna másként megoldani a különböző szituációkat, próbáltuk kijavítani azokat a hibákat, amik azon a találkozón előfordultak" – idézi Herczeg András nyilatkozatát a dehir.

"Azt, hogy a Torino ellen játszhatunk, értékelni kell, sok olyan labdarúgó van, akik ilyen kaliberű csapat ellen soha nem fog játszani. A srácokat mindenképp dicséret illeti, hiszen ők harcolták ki, hogy a Torinót láthassuk vendégül a Nagyerdei Stadionban" - mondta a mester.

A másik oldalon Walter Mazzarri csapatától joggal várhattuk, hogy nem a legjobb kerettel, a fiataloknak is lehetőséget adva érkeznek majd Debrecenbe, ám úgy tűnik, erről nincsen szó, hiszen az olasz gárda a sérülteket leszámítva a legjobb keretével utazott el.

Fotó: csakfoci

A vendégek mestere az odavágóhoz hasonlóan igen szimpatikusan nyilatkozott. "Holnap itt egy új mérkőzés fog kezdődni, ezt hangsúlyoztam a játékosaimnak is. A Debrecennek nincs veszítenivalója, így hazai pályán, ebben a gyönyörű stadionban várhatóan mindent egy lapra feltéve fognak játszani. Nekünk csak a saját játékunkra kell koncentrálnunk és akkor nem lehet probléma".

A fogadóirodák a várhatóan igen népes, 15 ezres nézősereg előtt sem adnak igazán sok esélyt a Lokinak, hiszen a mieink sikere közel 6-szoros pénzzel kecsegtet, míg a továbbjutásra 67-szeres pénz reményében tehetünk pénz a    -ön, ami egyébként kiugróan magasnak számít.

Minket azonban inkább a    gólszerzős kínálata ihletett meg, ritka esemény ugyanis, hogy egy magyar csapat meccsén gólszerzőre fogadhatunk A magyar csapatnál a nigériai Haruna Garba a favorit, de ott van az esélyesek között a friss igazolás Tunde Adeniji is. Bódi Ádám hiányában mi a Loki első számú pontrúgójára, Tőzsérre voksolunk, míg ha kezd, a Torinónál Simone Zaza kínálkozik jó opciónak.

{"headTitle":"Gólszerzős tippek a Debrecen-Torinóra","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-01 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Simone Zaza gólt szerez","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Tőzsér Dániel gólt szerez","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3081678] 2019-08-01 18:30:00 DVSC - Torinox;
megosztom