Bajnokok Ligája

Sokkolóan lenézik a fogadóirodák a Ferencvárost a Dinamo ellen

  • varin
megosztom

Az első oddsok még elfogult szemmel is furcsák a Fradi-Dinamo Zágráb párharcra.

Fotó: Origo

Kettős győzelemmel jutott tovább a Dinamo Zágráb a Saburtalo Tbiliszi csapatán, a Fradi viszont a második 90 perc alkalmával nem tudta legyőzni a Valletta gárdáját. A horvát és a magyar bajnok már a jövő héten összecsap egymással, a párharc pedig arról dönt, ki küzdhet meg a BL-csoportkörért és kinek kell még egy ellenfélen átverekednie magát az EL-főtábláért. Az első oddsok minket nagyon-nagyon megleptek!

{"headTitle":"Oddsok a Fradi BL-selejtezőjének első meccsére","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dinamo Zágráb","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"5.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A     ugyanis igen hamar publikálta szorzóit, melyek alapján a Fradinak szinte semmi esélye nincs a zágrábi 90 perc alkalmával. A hazaiak 1.45-ös szorzója még a piaci átlagnál is alacsonyabb, ami abból a szempontból érthető, hogy a Zágráb otthon nagyon erős, abból a szempontból viszont nem, hogy ez a Fradi az elmúlt évek legjobb Fradija.

A továbbjutásra ugyan a nagyobb fogadóirodák még nem kínálnak oddsokat, de egy kisebb cseh bukméker szorzói alapján belőhetjük a várható számokat.

Ennek alapján a Fradi továbbjutásának szorzója valahol 3.20 és 3.50 között lesz.

A Dinamót tavaly a Young Boys ütötte ki a BL-ből, míg két éve hatalmas meglepetésre az albán Skenderbeu parancsolt megálljt nekik az Európa Ligában.

Kár lenne persze tagadni a tudásbeli különbséget, ebben az évtizedben a horvátok négy BL- és három EL-csoportkört is megjártak, de véleményünk szerint annál több esélye lesz a Fradinak, mint amennyit a bukmékerek jósolnak majd.

Ti mit gondoltok erről és mennyiért fogadnátok a Ferencváros továbbjutására?

[3123833] 2019-08-06 15:30:00 Dinamo Zagreb - Ferencvárosx;
22bet
megosztom