Bajnokok Ligája

Kiváló ajánlatai vannak a 22betnek a szerdai BL-játéknapra - íme a hibás oddsok!

  • varin
megosztom

Partnerirodánk több elméretezett oddsszal is jelentkezett a speciális piacain.

A     legnagyobb előnyei közé tartoznak a speciális piacok, mint például a napi speciális gyűjtőfogadások. A BL-játéknapokon igen sok speckó ajánlatból választhatunk, például lesz-e valamelyik meccs 3-2/2-3, a hazai csapatok nyernek-e összesen öt góllal, esetleg hány hazai csapat nyer. Ezekből szemezgettünk most!

Fotó: Dundalk Sport

Öt találkozót rendeznek szerdán, Helsinki-Crvena zvezda, AIK-Maribor, Qarabag-Dundalk, Rosenborg-BATE és Koppenhága-TNS mérkőzések lesznek, ahol csak a szerbek számítanak favoritnak a vendégcsapatok közül, a másik négy találkozó esetében a hazai szorzója 2.00 alatt van. Ha az öt hazai együttesből legalább három nyer, 1.54-szeres pénzt kaszálhatunk, míg két vendégsiker 3.10-szeres pénzt ér.

Ami a lőtt gólokat illeti, 1.84-szeres pénzt ér, ha lesz over 4.5-ös 90 perc, míg ha lesz olyan együttes, amely egymaga lő négy gólt, 1.71-szeres pénzt nyerhetünk.

A furcsa piacok tengerében viszont van pár rendkívül izgalmas ajánlat, amelyeknek köszönhetően sokkal magasabb oddsokat kaphatunk el, mint máshol!

A 22bet például 1.53-ért kínálja, hogy nem lesz egyetlen 0-0 sem, míg ha más irodánál kombináljuk az öt meccsre az over 0.5-öt, csak 1.27-es oddsot kapunk. Ez azért vaskos eltérés.

Ugyanez a helyzet, ha azt nézzük, hogy lesz-e olyan meccs, amelyen kevesebb, mint két gól esik. Ha kombizzuk az öt meccs over 1.5-jét, 3.86-os szorzót kapunk, míg ha a 22betnél arra nyomunk, hogy nem lesz egyetlen meccs sem 1.5 gól alatt, máris 4.60 az oddsunk.

Szintén igen value fogadásnak tűnik az a tipp, hogy egyik meccsen sem lesz négygólos félidő. Az első meccsek összesen hoztak 12 gólt és volt ugyan egy háromgólos 45 perc, az 1.56-os szorzó igen értékesnek tűnik.

Ezek tehát olyan tippek, amelyre sokkal magasabb oddson fogadhatunk a    -nél, mint a többi bukmékernél. Úgy tűnik, az új partnerirodánk hajlamos néha elszállni az oddsokkal a speciális piacokon, de ennek mi hosszútávon csak örülhetünk!

{"headTitle":"A 22bet elméretezett oddsai a BL-játéknapra","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-31 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen 0:0 - Nem","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Legtöbb gólt/pontot hozó félidő - Összes 3.5 alatt","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Legkevesebb gólt hozó mérkőzés - Összes 1.5 felett","odds":"4.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
megosztom