Bajnokok Ligája

Két meccs, dupla pénz - tippek a BL-re

  • Tomihmv
megosztom

Szerdán két mérkőzésre fogadunk a Bajnokok Ligája második selejtezőkör visszavágói közül.

A zvezda kétgólos előnyből várja a visszavágót. - Fotó: Twitter

Öt mérkőzés rendeznek szerdán a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének második körében, mi pedig két találkozóra, nevezetesen a Helsinki-Crvena zvezda és a Qarabag-Dundalk összecsapásokra fogadunk.

Kezdjük az elsővel. A Crvena zvezda visszatérő vendégünk a BL-kombijaink alkalmával, hiszen eddig kétszer fogadtunk a szerbekre és egyszer sem kellett csalódnunk bennük, legutóbb épp a felek odavágójára tippeltünk, akkor a zvezda sikerét vártuk a Helsnki ellen.

Azt a meccset 2-0-ra nyert meg a szerb alakulat, így félig-meddig borítékolható, hogy bejut a harmadik selejtezőkörbe. Pláne, ha figyelembe vesszük a finnek formáját, akik az utóbbi hetekben nem remekelnek, az elmúlt négy tétmeccsükön nem tudtak nyerni, az említett vereség mellett három remi a mérlegük. Mindez pedig egyértelműen a csapat védekezésének köszönhető, hiszen az eddig szilárd lábakon álló hátsóalakzat elkezdte sorra kapni a gólokat.

Ha pedig ehhez hozzátesszük azt, hogy ha tovább akarnak jutni, akkor minimum kétszer kell betalálniuk, a vendégek pedig kettesével rugdossák a gólokat mostanság, akkor bőven van a pakliban az, hogy a felek visszavágóján is legalább két találat születik.

unibet

A kombink másik meccse a Qarabag-Dundalk ütközet. A felek odavágóján 1-1-es döntetlen született, vagyis az azeriek vannak lépéselőnyben. Igaz, már az első meccsen dönthetett volna a Qarabag, azonban hiába játszott komoly mezőnyfölényben, és alakított ki jóval több lehetőséget, nem tudott élni vele, részben maga hibája, részben a pálya talaja (műfű) miatt.

A visszavágón viszont minden az azerieknek kedvez majd, így pedig szerintünk kijöhet az a hatalmas különbség a profi és a félprofi csapat között, amiről már a múlt héten is beszéltünk, vagyis úgy véljük, hogy a visszavágót behúzza a Qarabag.

{"headTitle":"Bajnokok Ligája kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-31 18:00","footerTitle":"Eredő odds: 1.95","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Helsinki - Crvena zvezda // Több, ming 1,5 gól","odds":"1.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Qarabag - Dundalk // Qarabag","odds":"1.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
megosztom