Bajnokok Ligája

Nem tudjuk eldönteni, mire fogadjunk a Valletta - Fradin

megosztom

Kétgólos előnyből várja a máltai visszavágót a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

1.03-as szorzót kínálnak a fogadóirodák a Ferencváros továbbjutására, miután a magyar bajnok egy héttel ezelőtt 3-1-es sikerrel vette a Valletta FC elleni selejtező első felvonását. A kétgólos magyar fór valóban megnyugtató helyzetet jelent, de láttunk már hajmeresztő fordításokat az elmúlt napokban, így a Fradinak nem szabad félvállról vennie a mérkőzést.

{"headTitle":"Valletta FC - Ferencváros ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-30 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Valletta ","odds":"5.75","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/533198352","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/533198352","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ferenc város ","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go/533198352","bookmaker":"23"}]}

A táblázatból is látható, hogy a visszavágón is a Ferencváros az esélyesebb a győzelemre, a magyar csapat sikerét 1.50 körülik mérik a Bet365-nél, míg a máltaiak sikere 5-6-os szorzó között mozog.

Az első meccsen látottak alapján ez nem meglepetés, hiszen az utolsó 10 percet leszámítva a Ferencváros sokkal meggyőzőbben focizott és ha nincs a 3-0-s előny, talán a végére sem enged fel.

Szerhij Rebrov egyébként kemény meccsre számít, mert a zöld-fehérek vezetőedzője szerint az első meccsen a máltai csapat nem azt nyújtotta, amire képes.  "A kétgólos előnyünk semmit sem jelent, ugyanúgy oda kell figyelnünk a visszavágón. A Valletta agresszív csapat, de az meglepett, hogy az első meccsen nem voltak annyira azok, mint amennyire számítottam volna. A kezdőcsapat? Nagyjából már megvan a fejemben, de nem árulhatok el túl sokat, mert akkor megkönnyíteném az ellenfelünk feladatát. Sajnálom a kapott gólt, de mindegy, hogy boldog vagyok, vagy sem, a lényeg, hogy a saját futballunkat játsszuk, és jobban koncentráljunk védekezésben" - mondta az ukrán mester a fradi.hu-nak.

 

Mire érdemes fogadni?

Az biztos, hogy a kétgólos hátrány miatt a Valletta csapatának nincs mire várnia, támadnia kell és lehetőleg minél előbb gólt szereznie. A Fradi tervei ezzel teljesen ellentétesek, hiszen a magyar csapatnak nincs miért sietnie, nyugodtan játszhat a kontrákra, amelyeket a biztos védekezésből megszerzett labdákból indíthat.

Tekintve, hogy a Fradi fizikális jobb együttes a máltainál, a fenti gondolatmenetből következhet egy underes fogadás, hiszen a bukiknál az első meccshez hasonlóan +/- 2,75-ön áll a gólokra meghúzott egál határ.

 

Csakhogy az is lehet, hogy az első meccshez hasonlóan a Fradi kiváló helyzetkihasználással operál majd, gyorsan lerendezi a továbbjutás kapcsán még nyitva maradt kérdéseket, hogy aztán már sokkal lazább felfogásban futballozzanak a csapatok.

Szóval az a helyzet, hogy nem igazán tudjuk, mi lehet itt a jó megoldás a mérkőzés előtti fogadásokat illetően, így indítottunk egy szavazást, hogy megnézzük, Ti miként látjátok a gólos tippeket.

 

Over vagy under? Szavazd meg a jó tippet!

 

 

 

 

Te mire fogadnál inkább?x;
[3064771] 2019-07-30 20:00:00 Valletta - Ferencvárosx;
borítókép: fradi.hu
megosztom