Bajnokok Ligája

Szembemennénk a tömeggel az Olimpiakosz-Plzen csatán

megosztom

Gól nélküli állásról folytatódik az Olimpiakosz - Plzen BL-selejtező. Az odavágón nem jöttek a gólok, de ez most változhat.

Egy rendkívül kiegyenlített mérkőzést hozott az Olimpiakosz és a Viktoria Plzen egy héttel ezelőtti odavágója, a 0-0-s végeredmény pedig azt jelenti, hogy a továbbjutást illetően szinte még semmi sem dőlt el.

Az biztos, hogy hazai pályán a görög csapat esélyesebbnek számít, háromesélyesben 1.60-1.70 körüli oddson tudunk fogadásokat kötni rá, míg a továbbjutást illetően ennél valamivel kisebb szorzót kaphatunk.

{"headTitle":"Olimpiakosz - Plzen - Ki jut tovább? ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-30 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olimpiakosz","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Plzen","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

A gól nélküli első felvonás után egy előre jól olvasható forgatókönyvet vizionálhatunk. Egyik csapatnak sem érdeke az eszetlen rohanás, hiszen az Olimpiakosznak nagyon vigyáznia kell, hogy ne kapjon gólt, hiszen abban az esetben rögtön kettővel kell válaszolnia a továbbjutáshoz. A csehek számára fontosabb lehet a masszív védekezés, hiszen még egy kapott gól esetén sincsenek bajban, a lényeg, hogy megszerezzék az annyira fontosnak tűnő idegenben találatot.

 

Mire érdemes fogadni?

Az első meccsen 50-50 százalékban birtokolta a labdát a két csapat, vagyis teljesen egálban voltak a felek, igaz, a több helyzet a Viktora Plzen csapatához volt köthető. Ahogy fentebb is írtuk, inkább számítunk óvatoskodásra, mintsem nagy adok-kapokra, persze egy korai gól gyorsan felülírhatja ezt a várakozásunkat.

Mindkét oldalon lesznek fontos kimaradók is, a hírek a görögöktől az első meccshez hasonlóan például Fortunisz és El Soudani sem lesz bevethető.

A pireusziak még mindig nem kezdték el a bajnoki idényt, így volt egy hetük erre a meccsre készülni, viszont ez egyben hátrány is lehet, hiszen tovább kitarthat a szezon eleji forma. A Plzen egy ötgólos meccset tudott megnyerni szombaton a bajnokságban és ezzel már négy tétmeccsnél jár, ami előnyt jelenthet.

A meccs előtti piacokat összegezve mi inkább a tömeg ellen mennénk és a vendégek oldalán keresgélnénk. Az +1-es ázsiai hendikep a csehekre nem tűnik rossz üzletnek, de egy vendéggólban is látunk fantáziát.

Szerinted mi erre a meccsre a jó választás?

 

 

 

 

{"headTitle":"Olimpiakosz - Viktoria Plzen ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-30 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Viktoria Plzen gólok száma 0.5 felett ","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Plzen +1,25 ","odds":"1.67","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
[3064780] 2019-07-30 20:30:00 Olympiacos - Viktoria Plzenx;
megosztom