Spanyol foci

Hány gólt lő Griezmann a Barcában?

megosztom

Egyelőre a 120 milliós vételárával Antoine Griezmann a nyári transzfer időszak egyik legnagyobb fogása. De vajon megszolgálja az árát?

Milyen első szezont produkál Griezmann?

A franciák világbajnok támadója öt sikeres szezon után hagyta el az Atlético Madridot, a 28 éves csatárért 120 millió eurót fizetett a Barcelona. A katalánok ezzel a nyári átigazolási időszak egyik legnagyobb üzletét ütötték nyélbe, hiszen Griezmannt a világ legjobb játékosai és támadói között tartja jelenleg a szakma. Az életkorából (is) adódóan a legjobb időszakát élő gall gólvágó komoly erősítést jelenthet a Barcelona számára, amely az előttünk álló idényben a spanyol bajnoki cím mellett a Bajnokok Ligájában is a csúcsra tör.

Griezmann szerződtetésének hírére a legtöbb fogadóiroda alaposan megmetszette a Barcelona végső győzelmeinek a szorzóját, a La Liga-elsőség jelenleg 1.50-es szorzót fogadható az Unibeten, míg a BL-siker kereken 7-szeres pénzzel kecsegtet ugyanitt.

Az Unibet jóvoltából tudunk fogadásokat kötni külön Griezmann egyéni teljesítményére is, egészen pontosan a francia bajnoki góljainak és gólpasszainak a számára helyezhetünk el téteket.

 

 • Gólpasszok száma

Az asszisztokat illetően a bukik egy 8,5-es határt húztak meg. Ez a line az elmúlt évek statisztikái alapján jöhetett létre, hiszen az elmúlt négy idényben Griezmann összesen 31 alkalommal hozta kihagyhatatlan helyzetbe madridi társait. Az elmúlt két évben 9-9 gólpassz jött össze a La Ligában, miközben a csapat legeredményesebb gólszerzője is volt egyidőben.

A Barcában azért Messi és Suárez (vagy akár Neymar) mellett azért megosztozhat majd a feladatokon és egyelőre az sem tiszta, hogy pontosan milyen szerepkörben számol majd vele Ernesto Valverde. Mindenesetre ha nem blamázik az első évében, akkor a kilenc gólpassz lazán összejöhet Griezmannak.

{"headTitle":"Griezmann gólpasszok száma (La Liga 2019/2020)","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-24 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"8,5 gólpassz felett ","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"8,5 gólpassz alatt ","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
Griezmann statisztikái
Szezon Gólpassz Gólok
2018/19 9 15
2017/18 9 19
2016/17 8 16
2015/16 5 22
2014/15 1 22

 

 • Gólok száma

A gólok számát illetően 15.5-s határt kapott a francia. Ezt a határt tavaly éppenhogy nem ugrotta meg (15), de az azt megelőző öt bajnoki szezonban mindig rúgott ennyi gólt.

A helyzet itt is ugyanaz, Mess, Suárez, Dembelé vagy Coutinho mellett azért ez nem kis szám, viszont ha ő lesz a befejező embere a Barcának, akkor Messi támogatásával simán átlépheti akár a 20 gólos határt is.

{"headTitle":"Griezmann gólok száma (La Liga 2019/2020)","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-24 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"15,5 gól felett ","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"15,5 gól alatt ","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
Szerinted milyen első szezont produkál a Barcelonában Griezmann? 

 

 

 

 


 

Szeretnél ilyen tippekre fogadni?  Akkor      regisztráció!
 

 • Nyisd meg az Unibet oldalát ITT
   
 • Végezd el a regisztrációdat 2 perc alatt
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak
   
 • Markold fel az üdvözlő bónuszt és fogadj a kedvenceidre!

 

unibet
megosztom