Nemzetközi Kupák

Bejuttatjuk a Fradit a BL-csoportkörbe! Íme az oddsok!

megosztom

Az Unibeten fogadhatunk arra, hogy meddig jut a Fradi Európában. Az érték pedig a BL-csoportkörben van!

3-1-es előnyből várja a Valletta elleni visszavágót a Ferencváros, jó eséllyel tehát továbbjut a harmadik körbe. Ha a máltai csapat nem babrál ki a magyar bajnokon, jöhet a Dinamo Zágráb, akkor pedig már mindenképpen a csoportkörért játszhat a zöld-fehér alakulat. Az     most egy speciális piaccal rukkolt elő, amelynek számait nem árt jól megnéznünk.

{"headTitle":"Meddig jut a Ferencváros az európai kupákban?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-30 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nem jut be egyik csoportkörbe sem","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bejut az Európa Liga-csoportkörbe","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bejut a Bajnokok Ligája-csoportkörbe","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Ha abból indulunk ki, hogy a Fradinak meglesz a továbbjutás a Valletta ellen, akkor az 1.65-ös szorzó kifejezetten rossz. Gondoljunk csak bele, az Unibet szerint masszív favorit az az opció, hogy a Dinamo Zágráb, majd a következő csapat is kiveri a magyar bajnokot. A többi szorzó viszont már izgalmasabb.

Ismételten, ha a Fradit gondolkodás nélkül továbbjuttatjuk ma, akkor 7-szeres az odds arra, hogy két párharcot nyernek a IX. kerületiek. Szerintünk a horvát csapat ellen kb. 2.20-2.30 lehet majd ennek a masszív Fradinak a szorzója és azért jó eséllyel a playoffban sem lenne 3 felett az odds.

Fotó: Index

A 2.75-ös odds talán már egy kicsit bonyolultabb, hiszen ehhez az kell, hogy vagy továbbjusson a Fradi a Zágrábon és utána hulljon ki vagy az, hogy ha a horvát csapat továbbjut, nyerjen még egy párharcot az EL-ben. Amennyiben a Fradi az EL-ben folytatja, kizárólag olyan csapattal találkozhat, amely a BL-ből került át ide.

Érdekesek mindenesetre a számok, az utóbbi kettőben, de főleg a harmadikban egyértelműen lehet érték. Szerhij Rebrov csapata most nagyon egységes, masszív csapat, bőségesen lesz esélyük a Dinamo ellen és egy szerencsés sorsolást követően a csoportkör is összejöhet.

Regisztrálj az Unibet-re és fogadj arra, hogy a Fradi a BL-csoportkörbe jut!

unibet
megosztom