Bajnokok Ligája

Kár túlagyalni a nap BL-rangadóját

  • varin

Az odavágó öt gólt hozott, olyan nagyon ne lepődjünk meg, ha a visszavágó is hasonlóan izgalmas lesz.

{"headTitle":"Basel-PSV","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-30 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Basel","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"PSV","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hiába mutatott a 89. percben még 1-2-t az eredményjelző a PSV-Basel találkozón, a vége az lett, hogy a hollandok utazhatnak fórban a St. Jakob Parkba. Ettől függetlenül a visszavágó távolról sem lefutott, viszont egy igen gólgazdag, jó meccs várhat ránk, amilyen volt Eindhovenben is.

A felkészülés egyik oldalon sem sikerült túl jól, a Basel hazai vereséggel hangolt a bajnokságra, a PSV pedig a Szuperkupa döntőjében veszített a bajnok Ajax ellen. Olyan nagyon persze egyik meccsből sem elhet következtetéseket levonni, hiszen a svájciak teljes cserecsapattal álltak ki a meccsre, míg a PSV szintén lepasszolta a meccset Amszterdamban. Ez azért beárazza, hogy mennyire fontos is a feleknek a Bajnokok Ligája.

Nyugodtan nevezhetjük pechesnek a feleket, hiszen ez a párosítás kis túlzással BL-csoportkörös, nem 2. selejtezőkörös.

Hasonló visszavágóra számíthatunk, mint az első 90 perc, ezek a csapatok nem védekezni terveznek az utolsó pillanatig. Mindkét fél igencsak overes csapatnak számít, hogy mást ne mondjuk, a Basel eddig lejátszott (felkészülési találkozókkal) nyolc meccsén 43 gól esett, míg a PSV-nél hat találkozón 17 találat volt.

A bukmékerek ennek megfelelően az egál goal line-t 3.25 körülre lőtték be, de ezen a határon is inkább overt mondanánk, mintsem undert. A Baselnek kell a gól és arra egyáltalán nem bazírozhatnak, hogy a PSV nem talál majd be. Eléggé sablonos tippnek tűnik 1.72-ért az ötletünk, de ez tipikusan az a találkozó, amikor az egyértelmű tipp a legjobb tipp.

{"headTitle":"Basel-PSV","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-30 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett + Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3064781] 2019-07-30 20:00:00 Basel - PSV Eindhovenx;