NB I

Végre megkaptuk, amit vártunk, fogadhatunk az NB I kiesőire - rögtön egy hatalmas value-val

  • varin
megosztom

Már szezon előtt megköthetjük fogadásainkat, hogy melyik csapat esik ki. Van egy nagyon értékes tipp!

Véget ért a hét szűk esztendő a honi labdarúgásban, a hétvégén már bajnoki mérkőzéseket rendeznek az OTP Bank Ligában. Hogy hogyan is alakultak át a számok a bajnoki címet illetően, arról korábban már írtunk, legnagyobb örömünkre viszont most az     felvette kínálatába azt a piacot is, hogy melyik csapat búcsúzik a küzdelmektől.

Már önmagában az egy kicsit furcsa lehet, hogy a MOL Vidi és a Ferencváros 501-szeres számai után a legnagyobb odds 17.00. Az tehát hamar eldől, hogy a középmezőnyben nem találunk igazán értékes oddsokat, hiszen egy felcsúti 7-szeres vagy újpesti 10-szeres szorzóban aligha van érték. Ha viszont a kiesésre ítélt gárdákat nézzük, feltűnik, hogy mennyire "kimagaslik" a két frissen feljutó nyugati csapat, a Kaposvár és a ZTE.

{"headTitle":"Melyik csapat esik ki az NB I-ből?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-04 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kaposvár","odds":"1.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"ZTE ","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kisvárda","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"DVTK","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Mezőkövesd","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Paks","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Puskás Akadémia","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Újpest","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"DVSC","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Honvéd","odds":"17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"501","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"MOL Vidi","odds":"501","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Nem árt rögtön leszögezni, az NB I-ben nem szokás postafordultával visszatérni a másodosztályba, legalább az egyik csapat rendre túléli a szezont. Szerintünk ez most az a Zalaegerszeg lehet, amely szenzációs félévet produkálva jutott fel a Merkantil Bank Ligából, határozott választ adva a kétkedő szurkolóknak, hogy mi a zalaegerszegiek célja.

A Kaposvár bennmaradásában mi kevésbé bízunk, ami viszont rögtön feltűnik, az a Kisvárda 4-szeres szorzója, amivel a feljutók mögött, a Diósgyőrrel közösen esélyesek a búcsúra.

Fotó: NSO

A rengeteg külföldivel felálló Kisvárda kerete szerintem az OTP Bank Liga leggyengébbje, Miriuta Lászlót pedig jó szívvel sem lehet sikeredzőnek titulálni.

A Wikipedia tanulsága szerint Miriuta 2010 óta 12 csapatot irányított, két évnél tovább csak a Cottbusnál dolgozott.

Tavaly nagy hajrával menekült meg a szabolcsi gárda, idén szerintem ez már nem jön össze nekik. A Várdánál már az előkészületi mérkőzéseken is döcögött a szekér, a hét meccsből kettőt tudtak megnyerni, pedig az ellenfelek sem voltak világverőek.

Összességében szerintem a favorit három csapat verseng majd a kiesés elkerüléséért, mivel a Diósgyőr valahogyan idén is megmenekül, míg a többi csapat közül esetleg talán a Paks jöhet szóba, de ott meg Böde Dániel érkezése nagy extra lehet. Én tehát a Várdára fogadnék 4-szeres oddsért, valamelyik újonc pedig bennmarad.

{"headTitle":"Melyik csapat esik ki az NB I-ből?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-08-04 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kisvárda","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
298960
megosztom