Sportfogadás

Kiderült, hol zajlik majd a logibetesek élő tippadása - itt juthatsz hozzá varinék tippjeihez!

BRÉKING!

Az is kiderült, mikorra tervezi partneroldalunk a felület elindítását.

Nemrég számoltunk be róla, hogy a Logibet és a Hathárom közös projektjeként partneroldalunk legjobb tippmesterei hamarosan már nem csak pre-match, hanem élő tippeket is adnak majd az érdeklődőknek. Ezzel kapcsolatban most további részletek is a fülünkbe jutottak.

Az élő sportfogadás az iparág egy nagyon különleges részterülete, hiszen állandó jelenlétet és azonnali reagálást igényel. Ezzel viszont könnyen versenyelőnyhöz juthatunk a bukmékerekkel szemben, hiszen egyes esetekben képtelenek olyan gyorsasággal feldolgozni az információkat vagy nemes egyszerűséggel nem mérik fel jól azokat, mint a szakavatott szemek.

Az élő tippek esetében talán még többet számít a hozzáértés és a szaktudás, mint a normál sportfogadásban. Például ha azt látjuk, hogy egy játékos kicsit sántít a teniszpályán, netán folyamatosan rövidíti a pontokat, gondolhatunk arra, hogy sérülten játszik. Ezeket a tényezőket olykor még a bukmékerek előtt észrevehetjük és így magas várható értékű fogadásokat köthetünk.

A gyorsaság tehát elengedhetetlen feltétele az élő tippeknek. Éppen ezért a Logibetnél úgy döntöttek, az egész élő tippadást egy külső felületre, nevezetesen a sportfogadók és a gamerek egyik kedvenc platformjára, a Discordra szervezik ki, ami gyakorlatilag egy online elérhető chatplatform, amely mobilalkalmazásként is letölthető a telefonra.

A dolog tehát igen egyszerűen fog működni, a felhasználók ezúttal nem e-mailben vagy egy weboldalon jutnak hozzá a tippekhez, hanem a Discordon, valós időben, bármilyen jellegű késés nélkül.

A felület emellett egy olyan online közösségi helyet is megtestesít majd, amellyel adott esetben bárki chatelhet a tippmesterekkel vagy éppen véleményezhet egy tippet, beszélgethet más Hathárom- vagy Logibet-felhasználókkal. De ezen terveinkről majd kicsit később.

Mint az korábban írtuk, a Logibet élő tippadó felülete ősszel, szűkebben véve pedig augusztus végén indul majd el, első körben ingyenesen, később pedig előfizetéses rendszerben.

Hamarosan további információkról is olvashattok, mint például arról, hogyan is alakulnak át a Logibet előfizetési csomagjai, milyen olyan fejlesztések jönnek, amelyet az előfizetők kértek a Logibettől, illetve kik lesznek a tippmesterek és hogyan fognak tippelni.