Bundesliga 2

1.56-os tippünk van a Bundesliga 2 fordulózárójára

  • gb1

A német másodosztály első körét a Bielefeld-St. Pauli összecsapás zárja, amire fogadáskészítővel fabrikált ötletünk van.

A magyar származású Viktor Gyökeres egy évre érkezett kölcsönbe. fotó: Twitter

A Bundesliga 2 első fordulójának zárómeccsén a St.Pauli a Bielefeld vendégeként lép pályára. A nyitóoddsok szépen eltolódtak, hiszen alapból teljesen egálra lőtte be az esélyeket a buki, ám a tétek inkább a hazai csapatra érkeznek, akiknek az szorzója 2.50-ről 2.15 körülire esett vissza.

{"headTitle":"Arminia Bielefeld-St. Pauli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-29 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bielefeld","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"St. Pauli","odds":"3.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

A két együttes elég hasonló szezont hozott tavaly, a bajnokságot pedig azonos ponttal zárták, ám az Arminia pozitív gólarány végett előrébb végzett. Érdekes módon a Bielefeld nem otthon, hanem idegenben volt nehezebben verhető. Míg a SchücoArena közönsége előtt hét alkalommal, addig a túráikon csak négyszer hagyták el a gyepet vesztesen.

Akikben idén is nagyon bízhatnak, az a liga egyik legerősebb támadó duója, Fabian Klos és Andreas Voglsammer, akik együtt 30 gól termeltek az előző szezonban. Ennél csal a kölni Cordoba-Terodde duó vágott többet.

12877#00
[3081681] 2019-07-29 20:30:00 Arminia Bielefeld - St. Paulix;5

2000 óta elég szoros meccseket játszottak, hiszen azóta mindkét fél csak egy-egy alkalommal tudott többgólos sikert aratni. Azóta amúgy 4-4 győzelmet és 6 remit játszottak, plusz a hamburgiak egyszer tizenegyesekkel verték ellenfelüket a DFB kupában. A nyitófordulókat tekintve a Bielefeld áll jobban – az utóbbi öt évben egyszer sem kaptak ki a szezon első bajnokiján, bár a St. Pauli is csak egyszer maradt alul, a később feljutást elérő Stuttgart ellen.

Amint azt feljebb is írtuk, a Bielefeld oddsa szépet zuhant, ami érthető, mivel a felkészülési időszak elég jól sikerült nekik. Az is kiemelésre méltó, hogy a hamburgi gárda öt nyeretlen idegenbeli bajnokival zárta az évet, amely során 13 gólt kapott, míg csak hármat szerzett.

{"headTitle":"Arminia Bielefeld-St. Pauli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-29 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Bielefeld +0","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}