Bulvár

Oscar után Emmy - íme az első oddsok, egy országos tutival

  • varin
Címkék:
megosztom

Egy 1.60-as szorzóra már most le kell csapni - íme az első favoritok az Emmyre.

Magyar idő szerint szeptember 23-án díjazzák a legjobb televíziós műsorokat az Egyesült Államokban, jön tehát a 71. Emmy-díjátadó. Az eseménynek idén oldalunkon először kiemelt figyelmet szentelünk, így lesznek tippek és ötletek is, csak úgy, mint anno az Oscarnál. Most lássuk röviden a favoritokat az     szerint.

Fotó: People

Túlzás nélkül letarolta idén az egész világot a Csernobil című sorozat, amely sima favoritnak számít (1.60) a legjobb minisorozatok között. Nehéz látni, hogy melyik vetélytárs előzheti meg minden idők egyik legérdekesebb és leghitelesebben vászonra vitt történetét, így ez a szorzó gyakorlatilag ajándékszagúnak tűnik. A 2019-ben véget ért Trónok Harca (1.30) a drámák között húzhatja be az Emmyt, míg a komédiáknál a Veep (1.50) a favorit.

Ami a színészeket illeti, a True Detective Mahershala Alija (1.50) elég erős esélyes, de Sandra Oh (1.30) és Patricia Arquette (1.65) is kaphat szobrocskát.

Amint a többi bukméker is jelentkezik szorzókkal és közeledünk az eseményhez, bővebben is pásztázzuk még a fogadási kínálatot, illetve a Logibeten akár profi tippmesterek tippjeit is megkaphatjuk.

{"headTitle":"A legjobb minisorozat","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-22 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csernobil","odds":"1.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
megosztom