Forma-1

A Forma-1 veteránjával dupláznánk - tippek a Német Nagydíjra

  • Cesc18
megosztom

A hétvégén Németországban vendégeskedik a száguldó cirkusz, vasárnap Hockenheimben a szezon 11. futamára kerül sor.

Papíron erősen benne van, hogy egy újabb kettős Mercedes-sikert láthatunk, miután a két Ferrari csődöt mondott az időmérőn.

Az esélyeket az égiek írhatják át, ugyanis a meteorológusok 50-60%-ra jósolnak esőt a verseny idejére. 

Bár a pole-ból induló Lewis Hamilton ritkán jön zavarba a vizes aszfalton, ám mellőle az a Max Verstappen indul majd, aki viszont igazi esőmenőnek számít és aki pontosan tudja, hogy esős körülmények között jobb esélye van a győzelemre. 

Verstappentől egyébként komoly bravúr volt, hogy az időmérőn elkapta Valtteri Bottast, aki így elég reménytelen helyzetből indulhat neki a futamnak. A fin ugyanis nem különösebben esőmenő, szárazon pedig elég lehetetlen küldetésnek tűnik Max után még a honfitársát is legyűrni. 

Ami a középcsapatokat illeti, a top 10-ben elég színes a felhozatal, hiszen a Williamst és a Torro Rossót leszámítva minden más csapat képviselteti magát. 

A legacélosabbnak Kimi Raikkönen tűnik, aki egy körön több, mint három tizedet vert a közvetlen riválisaira. A finn futamok óta elég biztató formát mutat és folyamatosan behozza pontszerző helyre az Alfát.

Bár borzasztó szoros a középcsapatok közti küzdelem, de 2.25-ért vállalható tippnek tűnik, hogy Kimit a Sainz, Grosjean, Magnussen trió előtt intik le. A Haasosok borzasztó gyenge szezont futnak, hiába jók egy körön, a versenytempójuk rendre nagyon gyenge. Igazi veszélyt tehát Sainz jelent, de 2.25-ért szívesen megyünk ellene.

{"headTitle":"Fogadás csoportra","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-28 15:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csoport 2 (Raikkönen, Sainz, Grosjean, Magnussen): Raikkönen","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom