Úszó-vb

Ez az odds a vb ajándéka? - elképesztő értékre bukkantunk Milák futamában!

  • Cesc18
megosztom

Nagyon jó pénzt nyerhetünk, ha Milák Kristóf az első kettő között csap célba a szombati 100 pillangó döntőjében.

A kvangdzsui vizes világbajnokságnak utolsó előtti napján két úszószámban szurkolhatunk magyar versenyzőnek. Időrendi sorrendben haladva elsőként Milák Kristóf áll majd rajtkőre a 100 pillangó döntőjében, majd pedig rögtön utána Hosszú Katinka és Burián Katalin következnek 200 háton. 

A férfi 100 pille döntője igazi csemegének ígérkezik, hiszen Milák és Caeleb Dressel személyében az a két úszó feszül majd egymásnak az aranyért, akik Dél-Koreában egyaránt átadták a legendás Michael Phelps egy-egy 2009-es rekordját. 

A magyarnak ez varázslatos úszással 200-on sikerült, míg Dressel a 100 elődöntőjében döntötte meg honfitársa csúcsát. Utóbbi benne volt a levegőben - Milák meg is jósolta -, előbbi viszont sokkolta a világot. 

A döntő toronymagas esélyese természetesen az amerikai, aki fantasztikus formát mutat ezen a világbajnokságon is. 100 gyorson és 50 pillén ugyanis egyaránt győznie sikerült, méghozzá mindkét esetben amerikai rekorddal. 

Szombaton további két arany is kinézőben van neki, hiszen a 100 pille döntője mellett 50 gyorson is érdekelt lesz. Utóbbit ússza majd előbb és sok ideje nem lesz pihenni, de ez pénteken sem nagyon zavarta, hiszen Phelps rekordjának megdöntése után 50-en is messze a legjobb idővel jutott döntőbe. 

Miláknak tehát fel van adva a lecke, az újabb aranyhoz egy újabb csodára lenne szükség. Ami biztató, hogy az elődöntőben 50.95-öt úszott és úgy nézett ki, mint amiben maradt még.

"Nagyjából ilyen időt szerettem volna úszni, jól sikerült, csak magamra figyeltem. Picit talán feszesebb és pörgősebb lehetett volna, de a kar jó volt.

A fináléban csak Dresselre kell figyelni, amennyire lehet, tapadni kell rá és akkor a végén lesz, ami lesz" 

- nyilatkozta Milák az M4 Sportnak. 

Nem rossz hozzáállás, bár az amerikaira tapadni sem egyszerű, hiszen rögtön az első hosszon 23 másodpercen belüli időt tud. 

Ha nem is az aranyra, de éremre igen erős kandidált Milák, épp úgy, mint a budapesti fináléban. Nem is Chad Le Clos, hanem inkább az orosz Andrei Minakov lehet a legnagyobb kihívója az ezüstcsatában, aki az elődöntőben első oroszként tört be 51 másodperc alá. 

Azért az ezüstöt mi inkább a magyar nyakában látjuk, hiszen semmi garancia arra, hogy Minakov 17 évesen meg tudja ismételni ezt a 50.94-et, ráadásul Milák úgy úszott 50.95-öt, hogy abban még tényleg maradhatott. És azt se felejtsük el, hogy Budapesten 50.62-vel lett ezüstérmes a magyar pillés klasszis. 

A honi bukméker ugyancsak Miláknak szavazza meg az ezüstöt, hiszen mindössze 1.20-ért fogadható, hogy az első kettő között csap a célba. A   -nél viszont viszont ugyanerre az opcióra elképesztően magas, 2.435-ös oddson kapunk. A fentebb említettek miatt ebben igen komoly értéket látunk. 

{"headTitle":"Úszó-vb","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-27 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Férfi 100m pillangó: Milák Kristóf 1-2","odds":"2.435","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

megosztom