Darts

Papírformára fogadunk - napi tippek a World Matchplayre

  • Cesc18
megosztom

Rob Cross és Peter Wright is komoly favoritként várja a pénteki negyeddöntő fellépését.

Azt már tudjuk, hogy a felső ágon Michael Smith és Glen Durrant száll harcba szombaton a döntőért, pénteken pedig arra is fény derül, hogy a másik elődöntőben kik néznek majd farkasszemet egymással. Ha a papírforma érvényesül, akkor Rob Cross és Peter Wright megy tovább, akiknek az elődöntője előrehozott döntőnek is beillene, miután a címvédő Gary Anderson és a világelső Michael van Gerwen idejekorán csomagolni kényszerült. 

World Matchplay, 7. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:10 Rob Cross - Stephen Bunting 1.18 4.90
21:45 Peter Wright - Daryl Gurney 1.40 3.00

Cross továbbjutására kapjuk az alacsonyabb szorzót, hiszen a világbajnok angol azzal a Stephen Buntinggal meccsel majd, akinek eddig borzasztóan rezgett a léc. A közönségkedvenc liverpooli két nála esélyesebb játékost, Gerwyn Price-t és Ian White-ot búcsúztatta.

Méghozzá nem is akármilyen mérkőzéseken, hiszen előbbit döntő leg 13-12-re, míg utóbbit 14-12-re győzte le. 

White ellen a szakadék széléről jött vissza, ugyanis az angol honfitársa 9-4-re is vezetett ellene és öt meccsnyila is volt. Nem csoda, hogy Bunting időnként már a nyilait is zsebre vágta, nem túl sok reményt fűzve a túlélésre. De White ajándékozó kedvében volt és folyamatosan puskázta el a lehetőségeket, még nem a végére elvesztette a meccset. 

Bunting komoly fordítást mutatott be, de ennél szinte biztosan acélosabb játékra lesz szüksége, ha világbajnok honfitársa ellen labdába akar rúgni. "Voltage" ugyanis jó formát mutat és nagy magabiztossággal vette az eddigi akadályokat. 

Cross aligha ad majd annyi esélyt, mint White, ráadásul a negyeddöntőkben már 16 nyert legig tartanak a küzdelmek, ami ugyancsak nem Bunting malmára hajtja a vizet. 

 


World Matchplay tippjáték, 7. játéknap

Kik jutnak be pénteken az elődöntőbe?

20190725110904

A tippjáték részleteiért kattints ide.

Tippelési határidő: július 26, 20:00


Ami az utolsó negyeddöntőt illeti, ez az egyedüli olyan párosítás a legjobb nyolc között, ahol két kiemelt feszül egymásnak. Ennek ellenére az esélyek elég egyértelműek, ez pedig Wright személyének köszönhető, aki a torna előtt mutatott pazar formáját Blackpoolba is át tudta menteni. 

A skót klasszis ellentmondást nem tűrően menetel és Vincent van der Voort után Simon Whitlockot is könnyedén lépte le, méghozzá egy újabb 100 feletti körátlaggal.

Nem lehet belekötni Wright játékába, jól dobja a tömeget, hatékonyan kiszállózik és az extrákból sincs hiány, hiszen az egyetlen "Big Fish" az ő nevéhez fűződik. 

Gurney szekere viszont igencsak döcög, Keegan Brown ellen is borzasztó hullámzó volt a játéka. Időnként nagyon jól dobott, időnként viszont teljesen elvesztette a fonalat. 

Noha az északírt soha nem lehet leírni, de ha Wright azt hozza, amit az elmúlt hetekben, akkor Gurneytől aligha lesz elég, amit eddig mutatott. 

{"headTitle":"World Matchplay 7. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-26 20:00","footerTitle":"A két tipp kombinálva: 1.96","footerLink":"https://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=30558258&bid=26283","events":[{"eventTitle":"Kör hendikep: Cross -2.5","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Wright nyer","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom