Tenisz

Ezt a tippet pakoljuk az alulértékelt szerb meccsén

  • Cesc18
megosztom

Taylor Fritz az atlantai torna egyik favoritja, de a negyeddöntőben meggyűlhet a baja Miomir Kecmanovic ellen.

Pénteken a negyeddöntős összecsapásokra kerül sor Atlantában, a US Open Series első állomásán. A hazaiak nem állnak rosszul, noha a legnagyobb favoritnak számító John Isner búcsúzott, azonban még így is a felső és az alsó ágon is van versenyzőjük, tehát az amerikai döntő sem elképzelhetetlen.

Az atlantai torna 2010 óta íródó történetében egyébként nem volt még arra példa, hogy ne legyen legalább egy amerikai a fináléban. 

Innentől Reilly Opelkán, valamint Taylor Fritz-en múlik, hogy folytatódik-e ez a sorozat. Előbbi enyhe underdogként várja a negyeddöntős meccsét, míg utóbbit egyértelmű favoritnak hozták ki az oddsmesterek. 

{"headTitle":"Miomir Kecmanovic - Taylor Fritz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-27 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kecmanovic nyer","odds":"2.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Fritz nyer","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A kezdeti szorzókkal nem igazán tudtunk azonosulni, hiszen 3.00 felett volt Miomir Kecmanovic száma, ami érthetetlenül magasra lett szabva. 

A 19 éves szerb ugyanis pályafutása legjobb szezonját futja, jelenleg is a legjobb világranglistás helyének (66.) örvend és az USA-ba mindig úgy utazik, mintha hazajárna. 

Kecmanovic az USA-ba félig hazajár. - Fotó: ATP

Kecmanovic fiatalon Amerikában edződött és kétszer nyerte meg az egyik legrangosabb viadalt, az Orange Bowlt, illetve döntőzött a 2016-os junior US Openen. Nem véletlen, hogy az év elején Indian Wellsben, amerikai földön tudott először villanni a profik között. 

Oda kell majd rá figyelni az elkövetkezendő hetekben is, mert úgy tűnik, hogy túl van a wimbledoni bokasérülésén és át tudta menteni a füves idényben mutatott jó formáját a tengerentúlra is. 

Atlantában egyelőre nem veszített szettet, különösen meglepő, hogy Ugo Humbertet 6-2, 6-2-vel takarította el az útból, pedig előzetesen az egy ki-ki meccsnek nézett ki. 

 

Mire fogadjunk?

Fritz is remek szezont fut és jó úton halad, hogy kiemelt legyen a US Openen, de Kecmanovic rágós falatnak ígérkezik. 

A szerbet nem zavarja az atlantai meleg és magas páratartalom sem, így minimum egy szettet megszavazunk Kecmanovicnak, de azon se lepődnénk meg, ha borítaná a papírformát. 

{"headTitle":"Miomir Kecmanovic - Taylor Fritz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-27 02:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szett hendikep - Kecmanovic +1.5","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom