Átigazolás

Ez az 1,80-as szorzó perpillanat nagyon finom

  • ivan
megosztom

Nyúlik a Neymar-saga, mint a rétestészta, jelen állás szerint a brazil nagyon messze került a Barcelonától.

Tekintve, hogy az egész nyári szünet alatt Neymar átigazolási hercehurcája a zuhanyhíradók legfőbb témája, így nagyon nem mennénk bele az előzményekbe, hanem rögtön belecsapnánk a jelenbe. Pontosabban a legfrissebb fejleményekbe.

Legutóbb megírtuk, hogy a Barcelona ajánlata így szólt a PSG-nek, 100 millió euró és további két játékos az alábbi hatosfogatból:  Philippe Coutinho, Ousmane Dembélé, Ivan Rakitic, Nelson Semedo, Malcom és Samuel Umtiti.

Bár piaci értéket tekintve ez az ajánlat súrolja a párizsiak által kért 300 millió eurót, erre a konstrukcióra mégis nemet mondtak a francia fővárosban, így egyelőre megakadtak a folyamatok.

Olyannyira, hogy Neymar a hírek szerint el is utazott a PSG-vel a kínai túrára, a klub pedig a közösségi oldalán PSG-mezben feszítő Neymar-képet posztolt a szurkolóknak.

Bár a pletykák szerint a Barcelona nem tett le arról, hogy visszaszerezze a brazil támadót - és még idő is bőven van a transzfer nyélbe ütésére -, a katalánoknak jelenleg akadt egy másik problémájuk is, mégpedig a Griezmann-ügylet.

Mint ismert, a franciák világbajnok támadóját 120 millió euróért szerezték meg az Atlético Madridtól, azonban a madridi klub beperelte a katalánokat tisztességtelen üzletkötés miatt.

Az Atlético vezetősége azt kifogásolja, hogy a Barcelona nem Griezmann szerződésének lejárta után (június 30-án) állapodott meg a támadóval, hanem már májusban, vagyis amikor még élt a játékos szerződése, amiben 200 milliós kivásárlási ár is szerepelt. Nem nehéz kiszámolni, hogy így az Atlético 80 millió eurót bukik az üzleten, ekkora pénzért pedig nyilván a végsőkig el fognak menni.

bet365

Szóval nem egyszerű most a Barcelona élete, de gyorsan kanyarodjunk is vissza a fenti hatosfogathoz, mivel Coutinhóra piacot nyitott a    .

A brazil támadó első szezonja nem sikerült valami parádésan, így felmerült, hogy tovább is adhatják esetleg őt. Azonban a fenti problémák miatt közel sem biztos, hogy távoznia kell a Nou Campból, hiszen őt sem aprópénzért vették, ráadásul a játékos nem is szeretne egy idény után távozni a Barcától.

Miután Neymar visszatért a PSG-hez, az Atlético pedig szorongatja a Barca golyóit, a Coutinho maradására kínált 1,80-as szorzó most nem tűnik rossz tippnek.

Márcsak azért sem, mert ha a PSG-üzletben nem lesz érdekelt a brazil, máshová nem igen fog távozni. A napokban Jürgen Klopp is megszólalt a játékossal kapcsolatban, a Liverpool német menedzsere pedig ugyan körbeudvarolta Coutinhót, de egyúttal leszögezte, hogy a Vörösök képtelenek ennyi pénzt kiadni egyetlen játékosért.

Szóval elég sanszos most a Barcelona, az Unibetnél ugyanez az opció 1.65-ért fogadható.

{"headTitle":"Coutinho klubja 2019/09/03-án ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-09-03 10:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona ","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"PSG ","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Liverpool","odds":"6","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom