Tipp

Újabb elárazott gólszerzős fogadást bombázunk meg

  • varin
megosztom

A Bet365 oddsaiban bőségesen van érték, így ismét egy gólszerzős fogadással kaszálhatunk.

Tomihmv kollégám a Wolverhampton-Crusaders mérkőzés esélyeit bővebben már körüljárta, kiemelve, mennyire hihetetlenül nagy a különbség a két csapat között. A Farkasok a Premier League talán legszimpatikusabb csapata, bátor futballt játszanak a nagyok ellen is, igazán szerethető együttes, a folyamatos játékosvásárlások ellenére is.

A feljutást követő Európa Liga-indulás hatalmas szó természetesen, ez csak a legmerészebb álmokban jöhetett elő Jotáéknál, de a munka beérett, az első ellenfél pedig igazán "kedves" lehet a narancssárgáknak. A Crusaders ellen ugyanis csak az a kérdés, mennyit tesznek közé a hazaiak, hiszen a két gárdát erősségben nem is lehet összehasonlítani.

Fotó: Express&Star

Nuno Espirito Santo erre a mérkőzésre az előzetes tervek szerint a 4-4-2-es felállást választja majd, ahol Diego Jota mellett a 19 éves Morgan Gibbs-White lehet a támadó. Ne rémisszen meg senkit sem, hogy tavaly a tininek nulla gólja volt a felnőttek között. Egyrészt egyetlen meccset sem játszott végig, másrészt inkább középső középpályásként szerepelt, mintsem támadóként.

Ennek ellenére úgy tűnik, idénre már posztváltást helyezett számára előtérbe Santo, hiszen a két ázsiai mérkőzésén már csatárt játszott, amit a Newcastle United ellen góllal is hálált meg.

Jota 1.53-as szorzója nem az igazi, de Gibbs-White 2.20-as száma ínycsiklandó. Egyrészt egy olyan találkozón, ahol várhatóan 4-5 gólt is lőhet a csapat, bőségesen value egy csatárra ez a szorzó, másrészt pontosan úgy, ahogy tegnap Ryan Christie esetében, ezúttal is hibásak a     számai

A többi bukméker az alábbi számokkal engedi fogadni MGW gólját: 1.62, 1.55, 1.91, 1.60, 1.53.

A 2.20-as szorzóra tehát megéri ránézni, különösen azért, mert bepipálhatjuk, hogy tétünket visszakapjuk, ha Gibbs-White mégsem kezd. Emellé még fűszerként oda tehetjük a 2+ és 3+ gólokat is.

{"headTitle":"Wolverhampton-Crusaders","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Morgan Gibbs-White gólt szerez","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Morgan Gibbs-White 2 v. több gólt szerez","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Morgan Gibbs-White 3 v. több gólt szerez","odds":"26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom