Bundesliga 2

Óriási baki az Unibeten, rég láttunk ilyen elbaltázott oddsot

megosztom

Rajtol a német másodosztály, mi pedig megvizsgáltuk a longterm fogadási piacokat és meglepő hibára leltünk.

Az utóbbi idők egyik legerősebb mezőnyével indul útjára pénteken a Bundesliga 2. A két automatikus feljutást érő helyre olyan nagyágyúk pályáznak, mint a Stuttgart, a Hannover, a Hamburg vagy a Nürnberg, tehát a végletekig kiélezett szezon van kilátásban.

Amint azt az Unibet oddsaiból is láthatjuk, a végső győzelemre a Stuttgart a legesélyesebb, de a bukméker szinte azt is készpénznek veszi, hogy a svábok a Hamburggal karöltve térhetnek vissza az élvonalba az idény végén.

 

Ez idáig persze rendben is van, nehéz lenne belekötni. A furcsaságra egy másik piacon bukkantunk, amelyen arra lehet fogadni, hogy egyes párosításokban ki végez majd előkelőbb pozícióban. A svéd iroda munkatársai valamit nagyon benéztek, hiszen gyanúsan felcserélt oddsokkal hozták ki a duókat.

A Hamburg a végső győztes piaca alapján szinte garantált, hogy a top kettőben végez, itt viszont @5.00-szörös szorzót kapunk rá, hogy megelőzi a középmezőnybe várt városi rivális St. Paulit.

 

Természetesen jócskán benne van a pakliban, hogy a buki végül törli a fogadást hibás oddsmegállapításra hivatkozva, de veszítenivalónk persze nincsen, így repüljünk rá, mielőtt feleszmélnek.

Ha még nem rendelkezel Unibet-regisztráció, pár gombnyomással megteheted az alábbi link segítségével.

unibet
megosztom