Európa Liga

Angol és norvég csapattal nyernénk - tippek az EL-re

  • Tomihmv
megosztom

Csütörtökön két mérkőzésre fogadunk az Európa Liga második selejtezőfordulójának odavágói közül.

A Wolves kupagyőzelemmel hangolt az EL-re. - Fotó: Twitter

Csütörtökön már az odavágókra kerül sor az Európa Liga második selejtezőfordulójában, a megrendezésre kerülő találkozók közül a Wolverhampton-Crusaders és a Molde-Csukaricski ütközetekre tippeltünk.

Kezdjük az első találkozóval. A felek között ég és föld a különbség, hiszen a Wolves vélhetően idén is befér az angol Premier League legjobb 10 csapata közé, míg nagy valószínűséggel a Crusaders a félprofi északír ligában alsóházban végez majd. De hogy számokban is érzékeltessük a különbséget,

a Transfermarkt.com szerint az angol csapat 1103-szor (!) erősebb játékoskerettel bír, mint riválisa.

A Farkasok semmit sem gyengültek a nyáron, ráadásul jó passzban vannak, hiszen az elmúlt héten Asia Trophy-t húzták be, az elődöntőben 4-0-ra verték a Newcastle-t, majd a döntőben gól nélküli remit követően tizenegyesekkel győzték le a Manchester Cityt.

Mindezek tükrében pedig szerintünk kijön a felek közti óriási különbség, vagyis nem volna meglepő, ha a Wolverhampton gólfesztivált rendezne az első meccsen és legalább négyszer mattolná az északír csapatot.

bet365

A kombink másik meccse a  Molde-Csukaricski ütközet, vagyis egy norvég gárda fogad egy szerbet. Papíron a vendégek erősebb játékoskerettel rendelkeznek, azonban a hazaiak pazar formában vannak, így rájuk fogadunk.

A Molde ugyanis vezeti a norvég bajnokságot, az előző körben az izlandi KR Reykjavikot ejtette ki úgy, hogy otthon 7-1-re (!) ütötte ki, ráadásul legutóbb, tétmérkőzésen tavaly augusztusban kapott ki hazai pályán. A Csukaricski az örmény Bananats csapatát ejtette ki 8-0-s összesítéssel az előző körben, majd a szombaton rajtoló szerb bajnokság első körét is sikerrel vette, egy szenvedős meccsen verte a Napredak gárdáját 1-0-ra.

Nem lesz ez könnyű menet a Moldénak, de a jóval nagyobb nemzetközi rutin és a hazai pálya előnye azt mondja velünk, hogy a norvégok előnyből várják majd a visszavágót.

{"headTitle":"Európa Liga kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-25 19:00","footerTitle":"Megjátszom a bet365 európai labdarúgás bónusz növelt szorzójával: 2.20","footerLink":"https://extra.bet365.com/promotions/soccer/soccer-accumulator-bonus/?Affiliate=365_893740","events":[{"eventTitle":"Molde - Csukaricski // Molde","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Wolverhampton - Crusaders // Wolverhampton góljai 3,5 felett","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom