Európa Liga

1.75-szörös tippünk van a Fehérvár EL-meccsére

  • Tomihmv
megosztom

A magyar kupagyőztes a liechtensteini Vaduz csapatát fogadja csütörtök este a Pancho Arénában, Felcsúton.

Kötelező győzelem előtt a Fehérvár. - Fotó: molfehervarfc.hu

Az 5-1-es montenegrói sikert követően a MOL Fehérvár FC mindössze gól nélküli remire volt képes az elmúlt héten a Zeta együttese ellen. Nem éppen jó előjel ez a második selejtezőkör odavágója előtt, de a lényeg, hogy a magyar csapa továbbjutott.

"Vegyesek az érzelmeim az EL első selejtezőköre után, hiszen az idegenbeli meggyőző és magabiztos játékunkból szinte semmit nem sikerült átmentenünk a hazai visszavágóra. Csütörtök este sokkal összeszedettebben, koncentráltabban kell futballoznunk a Vaduz ellen, mint ahogy múlt héten a Zeta ellen tettük azt. Emlékeim szerint korábban még nem játszottam liechtensteini csapat ellen, de biztos vagyok abban, hogy a csütörtöki meccsig alaposan kielemezzük ellenfelünket. Mindenképp szeretnénk kiharcolni a továbbjutást, ehhez azonban sokkal jobb teljesítményt kell nyújtanunk hazai pályán, mint egy hete. Az is fontos, hogy lehetőleg ne kapjunk gólt a Pancho Arénában, jó lenne magabiztos, két-három gólos előnyt kiharcolni az első mérkőzésen" - nyilatkozta a molfehervarfc.hu-nak Marko Scsepovics.

pinnacle

A Vaduz hiába liechtensteini, mégis a svájci másodosztályban szerepel, köszönhetően annak, hogy az egyetlen profi futballcsapat az országban. Az előző körben az izlandi Breidablik együttesét ejtette ki, méghozzá úgy, hogy idegenben 0-0-ra végzett, majd a visszavágón 2-1-re nyert. Magyar gárdával ezidáig egyszer találkozott még 2006-ban, ám akkor jókora meglepetést okozott, hiszen 4-1-gyel ejtette ki az Újpestet úgy, hogy 4-0-ra nyert a Megyeri úton...

Perpillanat a Vaduz játékoskerete 6 millió euró körüli összeget ér, míg a Fehérváré 20 fölött található, vagyis a számok azt mutatják, hogy a magyar alakulat képvisel magasabb játékerőt. A bukmékerek szerint is a hazai csapat számít jóval esélyesebbnek, 1.36-szoros pénzért fogadhatunk a Vidire, míg a vendégsiker 7-szeres oddsot érne.

Szerintünk a Fehérvár sokkal jobban felpörög erre a találkozóra, mint a múlt hetire, így pedig már az odavágón ki kell, hogy jöjjön, hogy melyik a jobb együttes, pláne úgy, hogy csak Vinícius hiányzik a Fehérvárnál, vagyis nem volna meglepő, ha a magyar alakulat több gólos győzelmet aratna. A tippünk ugyanakkor kissé biztonsági, mivel egygólos magyar siker esetén a feltett tétünk visszajárna, vagyis csak és kizárólag akkor bukik, ha nem győzne a Vidi.

{"headTitle":"MOL Fehérvár FC - Vaduz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-25 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MOL Fehérvár FC -1","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3065093] 2019-07-25 20:00:00 MOL Vidi FC - FC Vaduzx;
megosztom