Darts

A biztosra megyünk csütörtökön - napi tippek a World Matchplayre

  • Cesc18
megosztom

Csütörtökön a felső ági negyeddöntős összecsapásokkal folytatódik a küzdelem Blackpoolban.

A tábla ezen részéről búcsúzott a címvédő Gary Anderson és a világelső Michael van Gerwen is, így biztosan lesz egy olyan döntős, aki előzetes a bukik erőrangsorában a második vonalba tartozott. 

World Matchplay, 6. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:10 Michael Smith - Mervyn King 1.37 3.10
21:45 Glen Durrant - James Wade 1.73 2.10

Anderson kiejtéséért a 10 évvel ezelőtti elődöntős Mervyn King a felelős. A rutinos angol - noha túl van már a karrierje zenitjén -  ismét megmutatta, hogy még mindig nem lehet leírni. Igaz, nem egy topformában dobó Andersont győzött le, de ez semmit nem von le az érdemeiből, hiszen az első körben egy 102-es körátlaggal operáló Nathan Aspinallt is öt leg különbséggel tudott verni. 

Nagy kérdés, hogy mennyi van még King tankjában, de az biztos, hogy Michael Smith sem veheti félvállról, aki az előző kört is csak vért izzadva, 9-10-ről fordítva élte túl Max Hopp ellen. Nem mutat rossz formát a világbajnoki döntős angol, de ennél bőven tud azért ő jobbat is. 

A két angol kamerák előtt a 2016-os világbajnokságon játszott egy borzasztó kiélezett és emocionális meccset egymással, ami döntő szettben lett Smith-é. 

King a mezőny egyik legnagyobb küzdője és látva a formáját, Smith-től igencsak parádés játék kellene ahhoz, hogy ez egy sima meccs legyen. Éppen ezért a rutinos angolra egy pluszos hendikep nem tűnik rossz választásnak. 
 


World Matchplay tippjáték, 6. játéknap

Kik jutnak be csütörtökön az elődöntőbe?

20190724160451

A tippjáték részleteiért kattints ide.

Tippelési határidő: július 25, 20:00


Ami a másik negyeddöntőt illeti, ott is két angol feszül majd egymásnak, méghozzá a háromszoros BDO-világbajnok Glen Durrant és a torna 2007-es bajnoka, James Wade. Előbbi sokak nagy örömére idén csatlakozott végre a profik mezőnyéhez és nem is kellett sokat várni az első robbantására. 

Durrant az előző körben Van Gerwen ellen is megmutatta, hogy abszolút top 10-es potenciállal rendelkezik. Egy egészen fantasztikus meccset játszott a hollanddal, amit végül döntő legben tudott behúzni. Ugyan a levegőben lógott a meglepetés, mert a holland nem érkezett csúcsformában Blackpoolba, de ettől még ez egy hatalmas siker és hőstett Duzzától. 

Wade ugyancsak megharcolt a továbbjutásokért, hiszen az első körben meccsnyilakat vészelt át, míg a nyolcaddöntőben csak 13-11-el tudta kibrusztolni a győzelmet Mensur Suljovic ellen. 

Eléggé hullámzik Wade játéka, de ettől függetlenül nagy hiba lenne leírni. Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Durrant még a Van Gerwen elleni győzelmének hatása alatt lesz, akkor pedig a top 10-es angoltól ismét nem kell túl erős játék, hogy kiharcolja a továbbjutást. 

A csütörtöki két negyeddöntőn tehát az underdogoknak szavazunk bizalmat, méghozzá eltolt hendikepekkel. 

 

{"headTitle":"World Matchplay 6. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-25 20:00","footerTitle":"A két tipp kombinálva: 1.86","footerLink":"https://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=30558258&bid=26283","events":[{"eventTitle":"King +5.5","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Wade +3.5","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom