Tenisz

Kihagyhatatlan tippünk van Isner és Opelka szervacsatájára

  • Cesc18
megosztom

Piszkosul jó oddsot kapunk arra, hogy a két amerikai óriás meccsén lesz legalább két tie-breakes szett.

Az atlantai tenisztornán már a nyolcaddöntőben randevúzik egymással a két amerikai óriás, a 208 centis John Isner és a 211 centis Reilly Opelka. Brutális szervacsatára készülhetünk, pont úgy, mint az idei másik két mérkőzésükön volt. 

Találkoztak az év elején az Australian Open első körében, majd kicsivel később a New York-i elődöntőben. 

Ezen két mérkőzésen összesen hét szettet játszottak, és ami közös bennük, hogy mindegyik tie-breakben ért véget. 

Ebben persze semmi meglepő nincs, hiszen gyors pályákon meccseltek és brutális nagy adogatással bírnak. Ászokból egyik oldalon sem volt hiány, ketten együtt Melbourneben 87-et ütöttek, míg New Yorkban 81-ig jutottak. 

Opelka idén kétszer is legyőzte már Isnert. - Fotó: ATP

A bukmékerek brutálisan magas, 25.5-ös line-t húztak a játékok számára és az over mindössze 1.60 körüli oddson fogadható. Szinte semmit nem fizet, hogy lesz egy tie-break, mint ahogyan az sem, hogy bármelyikük is elveszi a másik adogatását az első szettben. 

De akkor mégis mire fogadjunk egy ilyen meccsen?

Opelka győzelmében lehetne gondolkozni, hiszen az idei mindkét meccsüket behúzta, ráadásul New Yorkban úgy tudott nyerni, hogy hat meccslabdát hárított. Viszont hiába underdog a hátrébb rangsorolt amerikai, 2.50 felett látnánk értéket benne. 

Isner ugyanis Atlantában brutális mérleggel áll. Az elmúlt hét évben hatszor hódította el a trófeát és soha nem fordult még elő vele, hogy az elődöntő előtt kiesett volna. 

Most is prímán hangolt az első számú amerikai, hiszen múlt héten behúzta a newporti viadalt, igaz, ez inkább hátrány lehet számára erre a hétre, ugyanis elég komoly hőségben játszotta le a vasárnapi döntőt. 

Győztesre tehát nem fogadnánk, a tie-breakekben viszont lehet fantázia. Noha arra, hogy lesz legalább egy, mindössze 1.11-es oddsot kapunk, a kettőre azonban már igen kecsegtető, 2.63-szoros pénzt fizet az   .

Ha most találkoznának először, akkor is komoly értéket látnánk ebben a tippben, így pedig, hogy idén csak tie-breakes szetteket játszottak, pláne kihagyhatatlan ajánlat.

 

{"headTitle":"John Isner - Reilly Opelka","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-25 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tie-breakek száma: 1.5 felett","odds":"2.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom