Európa Liga

Máris megvan az év bundája?

  • Tomihmv

Alig pár hét telt el a 2019-2020-as szezonból, de vélhetően máris az év bundáját láthattuk kedden.

Bekim Redjepi kapus egymaga "fordította" meg a találkozót. - Fotó: sporti.mk

Félidő 1-0, végeredmény 1-2, mindezt két tizenegyessel és az év potyagóljával megspékelve 51-szeres (!!!) szorzóért. Ennél több pedig aligha kell ahhoz, hogy bundáért kiáltsunk.

Már pedig ez történt a Shkendija-Dudelange Európa Liga selejtező mérkőzésen, ahol az esélyesebbnek taksált észak-macedónok a hetedik percben büntetőből megszerezték a vezetést. Ebben még nem volt semmi érdekes, de a második játékrészben, viszont igen extrém körülmények között "feltámadt" a luxemburgi alakult.

Történt ugyanis, hogy a pár másodperce a pályán lévő Adél Bettaieb góljával, vagyis inkább Bekim Redjepi (hazaiak kapusa) óriási hibájának köszönhetően egalizáltak a vendégek a 64. percben. És ekkor még nem ért véget a "csoda", három perc múlva Redjepi karaterúgással (!) intézett el egy luxemburgit a 16-oson belül, a teljesen megérdemelt büntetőt pedig gólra váltották a vendégek (Redjepi ráadásul annak rendje és módja szerint úgy dőlt el a másik irányba, ahogy kell), beállítva ezzel az 1-2-es végeredményt.

A mérkőzés góljai:

Láttunk már érdekes mérkőzéseket, de ez mind közül kiemelkedik, hiszen ennyire látványosan elveszíteni egy mérkőzést, főleg egy ember két ilyen durva hibájának köszönhetően, több, mint gyanús, főleg, hogy mindez 51-szeres pénzt (!!!) ért...

Mit gondolsz a mérkőzésről? Szerinted bunda volt?

 

 

 

 

[3064791] 2019-07-23 17:55:00 KF Shkendija - F91 Dudelangex;