Sportfogadás

A Logibet profijai is nagyon készülnek a Fradi BL-meccsére

Master és senior tippek is akadnak partneroldalunkon, érdemes tehát meglátogatni a Logibetet.

Kattints és csatlakozz a nyerők táborához!

Úgy tűnik, fogadási szempontból igencsak érdekes 90 perc elé nézünk szerda este, amikor is a máltai bajnok teszi tiszteletét a Groupama Arénában. A Ferencváros-Valletta találkozóra partneroldalunk, a Logibet profijai is szép számmal tippeltek.

A masterek közül ezidáig Tomihmv és varin osztották meg tippjeiket, utóbbi esetében pedig egy igencsak erős, 8/10-es tippről beszélhetünk.

Nem titok, hogy a tippmesterek többsége a Fradi sikerét favorizálja, de ezt főleg speciális tippekkel fűszerezve teszik.

A senioroknál napi2tutitipp nevéhez méltó módon két, remélhetőleg valóban tuti tippel próbálkozik. Mallancs, Jtomi és the12thman is gólos fogadásokra esküszik, míg gabriel73 hendikepekkel készült a 90 percre, szöveges indoklással megfűszerezve.

A kezdésig várhatóan rengetegen tippelnek még a meccsre, amely bőséges munícióval szolgálhat az előfizetőknek is, ha tippet keresnek az esti mérkőzésre. Ha pedig csatlakoznál a Logibet táborához és kipróbálnád te is, milyen profikkal nyerni, továbbra is havi 19.99€-ért teheted ezt meg, amely összegért egy hónapig minden tippmester minden tippjét megkaphatod.