Sportműsor

Vizes vb, Bajnokok Ligája és Európa Liga a hétközi menüben

  • Tomihmv
megosztom

Mutatjuk, mely sporteseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hétköznapokon.

Labdarúgás

Az előttünk álló napokban folytatják európai selejtezőiket a magyar focicsapatok, a Ferencvárosnak a Bajnokok Ligájában, a MOL Fehérvár FC-nek, a Debrecennek és a Honvédnak pedig az Európa Ligában lesz jelenése, méghozzá immáron a második körben.

A Fradi hazai pályán kezd a máltai Valletta ellen, és olyannyira toronymagas favoritnak számít, hogy akár már az első mérkőzésen eldöntheti a párharcot.

Az Európa Ligában a Fehérvárnak sem kellene, hogy gondot okozzon hazai pályán a liechtensteini Vaduz együttese, a Honvéd viszont megszenvedhet a román Craiova csapatával, hiába játszik hazai pályán. Nemzetközi kupacsapataink közül pedig egyértelműen a DVSC-nek lesz a legnehezebb feladata, a Loki ugyanis a Torino otthonában vizitál, ahol nincs sok esélye.

Amire még érdemes lesz figyelni: a magyar csapatok ütközetei mellett temérdek BL- és EL-selejtező lesz, továbbá rengeteg, jobbnál jobb barátságos, felkészülési találkozóra lehet majd fogadni hétközben.

A mérkőzések többségével kapcsolatosan beharangozókkal és tippekkel jelentkezünk!

  • Ferencváros-Valletta, M4 Sport, szerda 20:00
  • Honvéd-Craiova, M4 Sport, csütörtök 19:00
  • Torino-Debrecen, M4 Sport, csütörtök 21:00
  • Fehérvár-Vaduz, Duna World, csütörtök 20:00
bet365

 

Férfi vízilabdázóink a hét elején a negyeddöntőben lesznek érdekeltek. - Fotó: mvlsz.hu

Egyéb sportok

A héten folytatódik és véget is ér a dél-koreai vizes világbajnokság, ahol a vízilabda torna mellett megannyi számban az úszók is összemérik tudásukat! A magyar vonatkozású eseményekkel kapcsolatosan beharangozókkal és tippekkel jelentkezünk!

A dartsosoknál az elmúlt héten elrajtolt World Matchplay folytatódik és fejeződik be. A tornáról, ahogy eddig is megszokhattátok, tippekkel jelentkezünk!

A teniszezőknél a héten kisebb versenyek kerülnek terítékre. Olyanok, mint például a férfiaknál egy hamburgi, egy atlantai vagy egy gstaadi, míg a nőknél egy jurmalai és egy palermói kerül terítékre. A tornákról tippekkel jelentkezünk!

Mindezen túl pedig a Tour de France-on az utolsó hét kezdődik.

  • Vizes világbajnokság az M4 Sporton
  • Darts World Matchplay a Sport TV-n
  • Tenisz tornák, a Sport TV-n, a DIGI Sporton és az Eurosporton
  • Tour de France az Eurosporton

 

Te melyik meccset vagy eseményt várod a legjobban a hét első felében?
megosztom