Darts

Többek között Wrightra fogadunk - napi tippek a World Matchplayre

  • Cesc18
megosztom

Hétfőn teljessé válik a World Matchplay nyolcaddöntős mezőnye, a játéknap kínálatából pedig ismét egy kombi szelvényt állítottunk össze.

Négy hely kiadó még a legjobb 16 között, melyekre az oddsok alapján természetesen a kiemelt játékosok pályáznak a legnagyobb eséllyel. De nagy pénzben azért nem mernénk arra fogadni, hogy minden meccsen a papírforma érvényesül majd, hiszen a korábbi napok is bőven hoztak nem várt eredményeket.

World Matchplay, 3. játéknap    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:10 Jonny Clayton - Keegan Brown 1.83 1.97
21:00 Simon Whitlock - John Henderson 1.80 2.00
22:00 Daryl Gurney - Ricky Evans 1.44 2.80
23:00 Peter Wright - Vincent van der Voort 1.28 3.70

Hétfőn a kiemeltek közül a 11. helyen rangsorolt Simon Whitlockra vár az egyik legnehezebb feladat, ugyanis azt a John Hendersont kapta, aki kamerák előtt bármikor képes megrázni magát és olyan játékot nyújtani, amivel konkurálhat a legjobbakkal. 

Éppen ezért nincs annak olyan óriási jelentősége, hogy Hendersontól a kisebb versenyeken nem sok extrát láthattunk. A rutinos skót tipikusan az a játékos, akit a nagyszínpad motivál, emlékezhetünk, hogy a Premier League-ben beugrósként milyen fantasztikus meccset játszott Michael van Gerwennel. 

A World Matchplayen tavaly is főtáblás volt Henderson és Kim Huybrechts ellen a torna egyik legkiélezettebb meccsét játszotta, ami döntő legben lett a belgáé. Whitlock ellen is hasonló esélyekkel indul, hiszen az ausztrál teljesen átlagos vagy az alatti szezont fut.

Noha Whitlock kezében is bármikor benne van a jó teljesítmény, ám beszédes, hogy idén egyetlen egy olyan meccse volt, amikor 100 feletti körátlagot tudott dobni. 

Ennél azért többet lehetne elvárni egy olyan játékostól, aki jövőre újra a Premier League-ben szeretne indulni. 

Sajnos a bukmékerek is észnél vannak és szinte 50-50-re hozták ki az esélyeket, viszont Hendersonra a +2.5-ös hendikep 1.44-ért a kombi szelvényükre pont megteszi. 
 


World Matchplay tippjáték, 3. játéknap

Mekkora körátlagot dob Peter Wright?

20190722091852

A tippjáték részleteiért kattints ide.

Tippelési határidő: július 22, 21:00


Az első kör utolsó mérkőzése már messze nem ígérkezik olyan szoros csatának, mint Whitlock és Henderson összecsapása. Peter Wright ugyanis bombaformában érkezett Blackpoolba és papíron könnyedén kellene átmasíroznia Vincent van der Voorton. 

Wrightról már írtunk a torna beharangozójában, sőt 12-es oddson be is húztuk végső győztesnek. Az ászok közül "Snakebite" hangolt a legjobban, gyakorlatilag tökéletes júliusa van eddig. Öt napon belül három tornát nyert meg és ezen versenyeken összesen kilenc olyan meccse volt, amikor 100 feletti körátlagot dobott. Az egyiket egyébként éppen Van der Voort ellen szórta és nem is veszített ellene csak egy leget. 

Nagyon nagy formát mutatott tehát a skót a WM előtti napokban, így semmi okunk ellene menni. Főleg, hogy a holland már messze nem tudja stabilan azt a teljesítményt hozni, amit a hátproblémái előtt. 

{"headTitle":"World Matchplay 3. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-07-22 21:00","footerTitle":"A két tipp kombinálva: 1.84","footerLink":"https://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=30558258&bid=26283","events":[{"eventTitle":"Henderson +2.5","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Wright nyer","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom